Home GamingAndroid Kings Knight – Wrath of the Dark Dragon – nu verkrijgbaar voor mobile-apparaten

Kings Knight – Wrath of the Dark Dragon – nu verkrijgbaar voor mobile-apparaten

by Mark van Truijen

Square Enix Ltd., heeft bekend gemaakt dat de legendarische 8-bits scrollende shooter KING’S KNIGHT terug is onder de naam KING’S KNIGHT –Wrath of the Dark Dragon–. Drie decennia nadat het origineel verscheen in Japan is dit vervolg nú verkrijgbaar voor mobile-apparaten.

KING’S KNIGHT –Wrath of the Dark Dragon– is de verticaal scrollende shooter die in het verhaal van FINAL FANTASY XV® verschijnt als één van Noctis’ favoriete tijdverdrijven. De titel is gebaseerd op het klassieke KING’S KNIGHT, dat oorspronkelijk voor het Nintendo Entertainment System verscheen in 1986 en was ontwikkeld door Hironobu Sakaguchi en Nobuo Uematsu van SQUARE.

Deze moderne versie biedt een gloednieuwe verhaallijn en wereld, waarin spelers tegelijk vijanden moeten verslaan en de obstakels op hun weg moeten slopen. De game bevat meer dan 100 nieuwe missies, tientallen nieuwe obstakels, vijanden, valstrikken, job-elementen en coöp-multiplayer voor twee tot vier spelers. Zowel de fans als een nieuwe generatie spelers worden uitgedaagd door een moeilijkheidsgraad die trouw is aan het origineel.

KING’S KNIGHT –Wrath of the Dark Dragon– is nu verkrijgbaar als gratis download in de App Store voor iPhone en iPad en op Google Play voor Android-apparaten.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x