Home TVSeries KINDERZENDER DISNEY JUNIOR LANCEERT NIEUWE SERIE “MUPPET BABIES”

KINDERZENDER DISNEY JUNIOR LANCEERT NIEUWE SERIE “MUPPET BABIES”

by Mark van Truijen

“De Muppet Show” roept bij een hele generatie meteen veel nostalgische gevoelens op en heeft fans van alle leeftijden. Vanaf 3 september neemt Disney Junior je mee naar de kindertijd van je  favoriete karakters  Kermit, Miss Piggy en Gonzo en volg je hoe ze samen hun coolste avonturen ooit beleven.

Dankzij 3D animatie kan je in levendige en vrolijke kleuren de hilarische avonturen van baby’s Kermit de Kikker, Miss Piggy, Fozzie Beer, Gonzo en Animal volgen in hun speelkamer. Summer Penguin, een schattige paarse pinguïn en de nieuwste muppet in de familie maakt de vrolijke bende compleet. Zoals altijd moedigt Miss Nanny de Muppet Babies enthousiast aan om in hun oneindige fantasie de verste uithoeken van het universum te verkennen en creatief om te gaan met elk obstakel dat hun pad kruist.

De allerkleinsten van 3 tot 5 jaar kunnen genieten van hoe de Muppet Babies de wereld ontdekken, hun angsten overwinnen en hun verbeelding induiken! Alles kan, niets is te gek! Back to school was nog nooit zo leuk!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x