Home Gaming Killing Floor 2 is nu beschikbaar voor PlayStation®4, PlayStation®4 Pro en PC!

Killing Floor 2 is nu beschikbaar voor PlayStation®4, PlayStation®4 Pro en PC!

by Mark van Truijen

Tripwire Interactive, in samenwerking met Deep Silver en Iceberg Interactive, kondigt met plezier aan dat hun langverwachte co-op sci-fi horror FPS, KILLING FLOOR 2, nu wereldwijd verkrijgbaar is voor PC. Voor het eerst is deze franchise ook toegankelijk voor console gamers met versies voor het onlangs gelanceerde PlayStation®4 Pro computerentertainmentsysteem en het PlayStation®4 computerentertainmentsysteem. 

Dit vervolg op de meer dan drie miljoen exemplaren verkopende PC-game Killing Floor, debuteert met deze release op consoles, inclusief alle kenmerkende hectische vuurgevechten en overdreven bloederige beelden, ondersteunt door een soepelere besturing, scherpere textures en algemeen verbeterde precisie. 

“We hebben hart en ziel gestoken in het perfectioneren van KILLING FLOOR 2, daarbij geholpen door alle zeer waardevolle feedback van de community in de Early Access-fase. Om vandaag de release van de volledige game te beleven is echt overweldigend,” zei John Gibson, directeur van Tripwire Interactive.  “We wilden bestaande fans de levendige actie leveren waar deze lang bestaande franchise om bekend staat, en tegelijk nieuwe fans de kans geven om de brute vreugde te ervaren die miljoenen gamers al kennen en liefhebben. Dat we KILLING FLOOR 2 niet alleen voor de PC lanceren maar voor het eerst ook naar de consoles brengen, meer specifiek de PlayStation 4 Pro en PlayStation 4, symboliseert de volgende stap voor ons bij Tripwire Interactive en we gaan hier helemaal uit ons dak.”

KILLING FLOOR 2 plaatst de speler op het vasteland van Europa, ongeveer een maand na de originele KILLING FLOOR-beproevingen. De epidemie die ontstond door het gefaalde experiment van Horzine Biotech is volledig uit de klauwen gelopen, waardoor de complete Europese Unie zo’n beetje plat ligt. Alles is verdwenen: er is geen communicatie, geen regering en geen militair leger meer. De Europese bevolking doet alles om te overleven, bijvoorbeeld door in schuilplaatsen onder te duiken.

Maar niet iedereen heeft de hoop opgegeven… Een groep burgers en huurlingen heeft hun krachten gebundeld om tegen de uitbraak te strijden en privaat bekostigde operatiebasissen opgezet in heel Europa. Wanneer een uitbraak van klonen is opgespoord, wordt de speler naar deze gevaarlijke hot zone gebracht om ze uit te roeien.

Features

  • Maagomdraaiende gore – KILLING FLOOR 2 voert de gore op met een gepatenteerd hoge-bloeddruksysteem dat ingewanden, afgehakte ledematen en opspattend bloed mooier dan ooit in beeld brengt. Terwijl spelers zich een weg door hordes vijanden banen moeten ze wel oppassen dat ze zelf niet worden gegrepen en aan stukken gescheurd.
  • Co-op voor zes spelers of de solostand – Spelers kunnen kiezen uit diverse speelbare personages om de strijd aan te gaan in de online co-op mode. De solostand is geschikt voor spelers die de meedogenloze monsters alleen te lijf willen gaan
  • Huiveringwekkende Zeds – Spelers treffen zowel nieuwe vijanden als favorieten uit het origineel op hun pad. Ze zijn slimmer dan ooit, beschikken over krachtige aanvallen, werken samen om de groep van de spelers te verzwakken, en tillen de uitdaging en angstfactor naar nieuwe hoogtes
  • Unieke mix van wapens – Killing Floor 2 heeft een unieke mix van moordgereedschappen die elke speler zal bevredigen, van moderne militaire aanvalswapens en geïmproviseerde wapens tot klassieke historische geweren en gestoorde “Mad Scientist”-wapens.
  • Uitgebreid perksysteem – Perks uit het origineel hebben een nieuwe inhoud gekregen en er zijn nieuwe aan de mix toegevoegd. Alle perks resulteren nu in interessante talentkeuzes die verschillende speelstijlen versterken, waardoor spelers kunnen vorderen langs een divers pad met vele mijlpalen.
  • Keiharde melee combat – Killing Floor 2 levert een compleet nieuwe vorm van melee combat. Spelers bepalen zelf welke soort melee attacks ze kunnen uitvoeren om de botten van Zeds te verpulveren

In samenwerking met Deep Silver en Iceberg Interactive, is de deluxe content van KILLING FLOOR 2 inbegrepen in de verpakte en digitale versies voor de PC, PlayStation®4 en PlayStation®4 Pro met een adviesprijs van € 39,99.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: