Home Gaming Killing Floor 2: Day of the Zed Halloween-update brengt cowboys en zombies naar pc, PlayStation 4 en Xbox

Killing Floor 2: Day of the Zed Halloween-update brengt cowboys en zombies naar pc, PlayStation 4 en Xbox

by Jos Vis

Ontwikkelaar en uitgever Tripwire Interactive begint vroeg met Halloween-feesten met de lancering van de Killing Floor 2: Day of the Zed Halloween-update. Nu verkrijgbaar voor het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem, de Xbox One-familie van apparaten, waaronder de Xbox One X, en pc via Steam of de Epic Games Store, de gratis update van vandaag voor de first-person shooter, coöp-actietitel brengt een overvloed aan van griezelige nieuwe inhoud waar spelers hun tanden in kunnen zetten, waaronder de nieuwe Netherhold-kaart, wekelijkse spelmodi Wild West London en Abandon All Hope, wapens, cosmetica en de terugkerende Zed-varianten met Halloween-thema!

Om de Day of the Zed-update van vandaag te vieren, zal Killing Floor 2 later in oktober op alle platforms te koop zijn in verschillende Halloween-promoties. Zorg ervoor dat en volg Tripwire op sociale media voor alle laatste verkoopinformatie!

Killing Floor 2: Day of the Zed Update Hoogtepunten:

Nieuwe aanbevolen communitymap: Netherhold

 • Deze donkere en sombere Killing Floor 2 aangepaste kaart druipt van een sinistere sfeer en stijl die perfect is voor het spookachtige seizoen, terwijl hij veel verborgen gebieden en geheime kamers bevat. Bovendien kunnen spelers een unieke seizoensbeloning ontgrendelen voor het voltooien van de vijf nieuwe Netherhold-doelen.
 • Ondersteunde modi: Survival, Wekelijks en Eindeloos

Nieuwe wekelijkse spelmodi

 • Wild West London: Deze rootin’ tootin’-modus is alleen voor Gunslingers met cowboyhoeden voor IEDEREEN. Wapens zijn beperkt tot revolvers en hefboomacties en alles zal er ouderwets uitzien met een speciaal sepia-filter dat is ontworpen voor deze nieuwe modus.
 • Abandon All Hope: Ga de ultieme Killing Floor 2-uitdaging aan met de modus Maximale moeilijkheidsgraad, die nog moeilijker is dan ‘Hell on Earth’. Om de zaken nog interessanter te maken, is de Spawn Rate naar Max gepusht, zijn de Spawn Pools of Heavies aanzienlijk verhoogd en is de gezondheids- en schade-output van vijanden verder dan de “Hell on Earth”-niveaus geduwd. Spelers die sterk genoeg zijn om Abandon All Hope te voltooien, worden beloond met een speciale Kriss Elite Skin.
 • Nieuwe wapens

  • Piranha Pistool(s) voor Gunslinger / Berserker klassen
  • Corrupter Carbine voor Field Medic / Sharpshooter klassen
  • HRG Disrupter voor Gunslinger-klasse
  • HRG Tommy Boom voor de Sloopklas

  In Killing Floor 2 dalen spelers af naar continentaal Europa, waar de uitbraak veroorzaakt door het mislukte experiment van Horzine Biotech zich snel heeft verspreid en een niet te stoppen momentum heeft gekregen, waardoor de Europese Unie in wezen verlamd is. Slechts een maand na de gebeurtenissen in de originele KILLING FLOOR zijn de specimenklonen overal en de beschaving is in wanorde; communicatie is mislukt, regeringen zijn ingestort en strijdkrachten zijn systematisch uitgeroeid. De mensen in Europa kennen overleven en zelfbehoud maar al te goed en gelukkige overlevenden zijn ondergedoken.

  Maar niet iedereen heeft de hoop opgegeven… Een groep burgers en huurlingen heeft de handen ineen geslagen om de uitbraak te bestrijden en heeft door heel Europa particulier gefinancierde operatiebases opgericht. Na het volgen van uitbraken van specimenkloons, zullen spelers afdalen naar zed-beladen hete zones en ze uitroeien.

  Killing Floor 2 heeft een adviesprijs van € 29,99 en is ontwikkeld en gepubliceerd door Tripwire Interactive en wordt in de detailhandel uitgegeven door Deep Silver en Iceberg Interactive voor de Xbox One, Xbox One X, PlayStation 4 Pro, PlayStation 4 en pc.

  Related Posts

  0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Laat het weten als er
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  0
  Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x