Home Gaming Killer Instinct Kombo Klash vindt plaats op Firstlook Festival 2016!

Killer Instinct Kombo Klash vindt plaats op Firstlook Festival 2016!

by Mark van Truijen

Over een kleine drie weken vindt Firstlook Festival 2016 plaats in de Jaarbeurs Utrecht en het belooft op 7, 8 en 9 oktober een groot feest te gaan worden! Firstlook Festival is het grootste pop-culture en game-evenement van de Benelux en daarom kunnen internationale game competities natuurlijk niet ontbreken. Daarom komt Killer Instinct Kombo Klash, het kwalificatietoernooi voor de Killer Instinct World Cup, naar Firstlook Festival!

Kombo Klash The Netherlands is een officieel onderdeel van de Killer Instinct Ultra Tour van Microsoft. Het is een kwalificatietoernooi voor de Killer Instinct World Cup, die in maart 2017 los gaat. De winnaar van dit toernooi plaatst zich rechtstreeks voor het hoofdtoernooi, waar de beste 32 spelers van de wereld elkaar zullen treffen. Klinkt dit goed in de oren en heb je Killer Instinct skills? Dan kun je je zelfs noginschrijven op de website van Kombo Klash-organisator Dutch Brawlers!

Voor de iets minder competitieve gamer hebben we ook toffe aankondigingen in petto! Wat te denken van Sony PlayStation, die de PlayStation VR en Gran Turismo Sport meenemen naar de Jaarbeurs voor Firstlook Festival 2016?! Gran Turismo Sport komt pas in 2017 uit en is al speelbaar op het evenement, terwijl je de PlayStation VR op Firstlook Festival kunt uittesten vlak voordat de VR-bril van Sony uitkomt op 13 oktober!

Ook Nintendo is aanwezig op Firstlook Festival 2016! Als je op Firstlook BattleCon bent geweest, ken je de formule. Nintendo komt namelijk met een Super Smash Bros. Battleground naar Firstlook Festival 2016, waar je een partijtje kunt knokken met onder meer Mario, Luigi, Pikachu en Link, om zo dikke prijzen te winnen. In het geval van de Super Smash Bros. Battleground kun je amiibo’s winnen, dus zorg dat je de Battleground van Nintendo bezoekt op Firstlook Festival!

Als organisatie van Firstlook Festival krijgen we een hoop verzoekjes van onze community en vaak werd daarin gevraagd om Dameon Clarke, de stemacteur van Handsome Jack uit de Borderlands-serie. Je voelt ‘m al aankomen: hij komt naar Firstlook Festival 2016! Hij is aanwezig op zaterdag 8 en zondag 9 oktober. Naast Borderlands ken je Dameon ook als voice actor van o.a.Dragon Ball Z, waarin hij de rol van Cell op zich neemt. Tot nu toe leende Clarke zijn stem aan meer dan 200 personages.

Voor meer informatie over al deze aankondigingen en voor tickets, ga je naarfirstlookfestival.nl! Check ook onze Facebook– en Twitter-kanalen, waar je iedere aankondiging op de voet kunt volgen en kunt delen met je vrienden!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x