Home Movies Kiki van Deursen, Carolien Spoor en Eva Laurenssen vieren het leven in BELLA DONNA’S

Kiki van Deursen, Carolien Spoor en Eva Laurenssen vieren het leven in BELLA DONNA’S

by Mark van Truijen

Kiki van Deursen, Carolien Spoor en Eva Laurenssen spelen de hoofdrollen in de nieuwe romantische komedie BELLA DONNA’S. Na het overlijden van hun allerbeste vriendin Bella besluiten de dames haar bucketlist te voltooien. De drie vriendinnen komen voor de meest uiteenlopende uitdagingen te staan en besluiten samen het leven te gaan vieren!

Producent Maarten Swart van Kaap Holland Film: “Bella Donna’s heeft alle ingrediënten voor een hilarische film. De eerste draaidagen zitten erop en de chemie tussen de acteurs leverde gelijk vuurwerk op.” Regisseur Jon Karthaus: “Het doel van deze film is een ode aan het leven, de liefde en aan vriendschap. Het is heel bijzonder om met een heel filmteam letterlijk een bucketlist af te gaan werken. Het is voor ons een minstens zo groot avontuur als voor de personages.”

BELLA DONNA’S wordt geregisseerd door Jon Karthaus, die net als bij hun eerdere samenwerking Homies, met Diederik Jekel het scenario schreef. De opnames zijn inmiddels gestart, de film zal vanaf najaar 2017 te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.

Over BELLA DONNA’S
Drie beste vriendinnen Amy (Kiki van Deursen), Jasmijn (Carolien Spoor) en Sasha (Eva Laurenssen) besluiten na het overlijden van hun hartsvriendin Bella om haar bucketlist te voltooien. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan! De drie vrouwen komen erachter dat iets als parachute springen, Formule 1 racen en een Brazilian wax niets is vergeleken bij opdracht #3 op de lijst; het vinden van ware liefde…

BELLA DONNA’S is een luchtige komedie waarin drie compleet verschillende jonge vrouwen controle over hun leven en hun gevoel proberen te krijgen, maar steeds uit onverwachte hoek worden overvallen door nieuwe inzichten en emoties.

BELLA DONNA’S wordt geproduceerd door Kaap Holland Film in samenwerking met RTL. De distributie wordt verzorgd door Dutch FilmWorks.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: