Home Gaming Kijk naar de dorpen in trailer Shenmue 3

Kijk naar de dorpen in trailer Shenmue 3

by Jos Vis

Shenmue-fans hebben heel erg lang moeten wachten op een nieuw deel uit de serie van Yu Suzuki en inmiddels heeft de wereld er van alles bij gekregen, zoals de gehele iPhone-lijn, Facebook, YouTube en zijn er 5 Wereldkampioenschappen voetbal gespeeld. Het vervelende aan dit hele gebeuren is natuurlijk het feit dat Shenmue een verhalende game is, waarvan het verhaal nog niet is afgelopen. Je bent namelijk Ryo Hazuki en jouw vader is voor je eigen ogen vermoord door de verschrikkelijke Lan Di. Uiteraard ben je uit op wraak en maak je een reis naar verschillende gebieden om meer te weten te komen over waar Lan Di zich bevindt. Alles in de serie draait om meneer Di zijn kont te schoppen, maar nadat Shenmue 2 in 2001 uitkwam is het stil geweest.

Tijdens de E3 van 2015 kwam Yu Suzuki ons tijdens de persconferentie vertellen dat hij was begonnen met het ontwikkelen van Shenmue 3 en dat leverde hele blije fans op. De game zou uitkomen in 2017, maar iemand die ook maar een beetje de industrie volgt weet dat je geen Shenmue in 2 jaar kunt maken, helemaal als je weet dat de eerste 2 delen nog steeds tussen de meest dure games aller tijden staan. Shenmue 3 werd telkens uitgesteld, maar nu komt de game er toch echt aan. Er komt steeds meer informatie vrij en het lijkt erop dat Shenmue 3 een echte game wordt voor de fans van de serie, omdat de verouderde gameplay van de serie grotendeels wordt behouden. Nu ben ik zelf nogal een fan en ik kan je verzekeren dat ik erg content ben met die oude gameplay en de houterige dialogen die het spel met zich meebrengt. Zo was het toen en zo is het nu. De omgevingen zien er overigens best goed uit en zijn gemaakt met de Unreal 4 Engine. Zo heeft Yu Suzuki een nieuwe trailer gemaakt die de wereld en zijn personages tot in detail laat zien.

Het wordt eens tijd dat Lan Di eens aangepakt wordt nadat hij al die jaren gewoon heeft kunnen wegkomen met zijn moord op Ryo’s vader. Shenmue 3 is vanaf 19 november eindelijk verkrijgbaar op PlayStation 4 en PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: