Home Gaming Keer terug naar het legendarische verhaal van Romancing SaGa 2 op console en pc

Keer terug naar het legendarische verhaal van Romancing SaGa 2 op console en pc

by Mark van Truijen

Square Enix Ltd., maakt vandaag bekend dat de klassieke RPG Romancing SaGa™ 2 op 15 december 2017 verschijnt voor PlayStation®4, PlayStation®Vita, Nintendo Switch™, STEAM®, Xbox One en Windows 10.

Romancing SaGa 2 verscheen oorspronkelijk in 1993 in Japan. De game plaatst spelers op de troon van het Varennes Empire om het bewind te voeren over verschillende generaties heersers in een dappere strijd tegen de Seven Heroes. Dankzij een dynamisch, freeform-scenario-systeem krijgt elke speler een andere ervaring – met andere helden en een anders gevormd keizerrijk.

Spelers kunnen binnenkort van Romancing SaGa 2 genieten op de nieuwste hardware en met tal van verbeteringen op het origineel, inclusief:

  • Nieuwe personageklasses voor extra diepgang en tactische mogelijkheden in gameplay en gevechten.
  • Originele kerkers plus vier nieuwe kerkers die meer inzicht geven in de mysteriën van de Seven Heroes .
  • “New Game+”-functie die spelers de eigenschappen van personages laat overdragen naar een nieuwe game. Zo kunnen ze genieten van het verhaal en voorwerpen pakken die ze eerder hadden gemist, of landen en metgezellen redden die eerder verloren gingen.

Bekijk hier de nieuwe trailer voor Romancing SaGa 2.
Om de release van dit klassieke avontuur te vieren, is het spel met een korting van 20% te koop op alle platformen, inclusief de iOS- en Android-versies die vorig jaar verschenen. De korting van 20% is slechts beperkte tijd geldig, vanaf de lancering* tot 8 januari.

Romancing SaGa 2 komt op 15 december 2017 digitaal beschikbaar voor PlayStation®4, PlayStation®Vita, Nintendo Switch™, STEAM®, Xbox One en Windows 10.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x