Home Gaming Kainga: Seeds of Civilization wordt vandaag gelanceerd op Steam Early Access

Kainga: Seeds of Civilization wordt vandaag gelanceerd op Steam Early Access

by Jos Vis

Green Man Gaming Publishing en solo-ontwikkelaar Erik Rempen zijn verheugd om aan te kondigen dat Kainga: Seeds of Civilization, de geweldige nieuwe roguelite dorpsbouwer, vandaag zijn Steam Early Access-debuut zal maken.

Kainga: Seeds of Civilization neemt spelers mee op een prachtige reis terwijl ze ernaar streven om bloeiende nieuwe culturen te creëren terwijl ze zich aanpassen aan de procedureel gegenereerde omgeving. De juiste keuzes maken kan het verschil betekenen tussen een gelukkig en bloeiend dorp of de vernietiging van hun nieuwe beschaving.

YouTube video


Met de Early Access-release van Kainga: Seeds of Civilization Early wordt meer nieuwe content toegevoegd, waaronder:

  • Nieuwe speelbare regio, de archipels die bekend staan ​​als “The Pebbles”
  • 2 Nieuwe leviathan-klasse beesten, de Nautalisk en de Icebreaker
  • De toevoeging van boten, watergevechten en invallen
  • Nog 35 nieuwe technologieën om te ontgrendelen, nu meer dan 140 in totaal
  • Nieuwe zoektochtsystemen, die meerdere missies koppelen voor een grotere beloning
  • Het verwijderen van de technologieboom en bronclaims uit de gebruikersinterface en deze aan de wereld toegevoegd voor een meer diëgetische ervaring
  • Kainga: Seeds of Civilization zal blijven evolueren met nieuwe inhoudsupdates die worden toegevoegd tijdens de Early Access-lanceringsfase.

Een roadmap met enkele van deze updates is te vinden op de Steam-pagina.

Kainga: Seeds of Civilization is een roguelite dorpsbouwer die zich afspeelt in een wereld vol mysterie en verrassing. Als denker, de leider van het dorp, moet je je aanpassen aan de procedureel gegenereerde omgeving en omgeving en de juiste keuzes maken om je mensen en dorp te laten bloeien. De Denker is verantwoordelijk voor het doorgeven van de beslissingen en opdrachten van de spelers aan de mensen. Hoewel de burgers enigszins vervangbaar zijn, verlies je als de Denker valt. Net als de koning bij het schaken, zijn ze zwak en kwetsbaar en moeten ze koste wat kost worden beschermd.

In plaats van de langdradige formule voor het bouwen van steden te volgen, is Kainga: Seeds of Civilization gericht op korte uitdagingen van 30 minuten tot 1 uur. Elke uitdaging is een frisse en diverse ervaring op een nieuwe locatie, waardoor de speler nog steeds vooruitgang kan boeken tussen runs.

Kainga: Seeds of Civilization is vanaf vandaag, 11 november, beschikbaar via Steam Early Access voor € 16,99 met een tijdelijke korting van 20%.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x