Home MoviesDVD/Blu-Ray Just Entertainment brengt in mei 3 spannende crimeseries uit op DVD, Blu-ray en VOD

Just Entertainment brengt in mei 3 spannende crimeseries uit op DVD, Blu-ray en VOD

by Mark van Truijen

Just Entertainment brengt in mei
drie spannende crimeseries uit op DVD, Blu-ray & VOD

Aquarius – Seizoen 1 – vanaf 24 mei op DVD, Blu-ray & VOD

As drama, it’s gripping, disturbing, and rewarding” – Philadelphia Inquirer

Het spannende eerste seizoen van de serie Aquarius gaat over rechercheur Sam Hodiak die weet te infiltreren in het criminele netwerk van sekteleider Charles Manson. De dertiendelige serie is een Amerikaans primetime drama dat zich afspeelt in de jaren ’60 in Los Angeles. De hoofdrol van inspecteur Hodiak wordt vertolkt door Golden Globe-winnaar David Duchovny (The X-Files, Californication). Andere grote rollen zijn er voor Emma Dumont (Bunheads, Salvation), Gethin Anthony (Game of Thrones, Call the Midwife), Claire Holt (The Vampire Diaries, The Originals) en Grey Damon (American Horror Story, Star-Crossed).

Jordskott– Seizoen 1 – vanaf 24 mei op DVD, Blu-ray & VOD

You can’t take your eyes off it” – The Guardian

Jordskott is wederom een ijzersterke crimeserie uit Scandinavië. De Zweedse serie combineert op doordachte wijze het sterke genre van de Scandinavische thriller met bovennatuurlijke elementen en mythische tradities uit de regio. In de tiendelige serie gaat politiecommissaris Eva Thörnblad (Moa Gammel) op zoek naar haar dochter die 10 jaar geleden verdween.

Luther – Seizoen 4 – vanaf 24 mei op DVD & Blu-ray

Idris Elba (The Wire, Thor) keert terug als John Luther in alweer het vierde seizoen van de met een Golden Globe bekroonde detectiveserie Luther over de bijna geniale detective die op zijn eigen manier de criminaliteit bestrijdt. In dit nieuwe seizoen zijn Rose Leslie (Game of Thrones) en John Heffernan (Ripper Street) toegevoegd aan de cast.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x