Home Gaming Just Dance 2023 review

Just Dance 2023 review

by Pim, Sel

Op de redactie houden ze ons altijd scherp. Is het niet met een goede actie titel of avonturen titel is het wel een titel die je lichamelijk flink aan het werk zet. Onlangs verscheen Just Dance 2023 het nieuwste deel in de dans serie van Ubisoft. Wie kon er het beste aan deze titel gezet worden? Dat is natuurlijk de houten plank Pim die geen dansmoves bezit dus ze maar moet gaan trainen. Dit heb ik ook uitgebreid gedaan om jullie een zo goed mogelijke review te kunnen bieden van Just Dance 2023. Check de review van de game hieronder!

De 2023 versie van Just Dance bevat een hele vette tracklist van nummers waaruit je kan kiezen om lekker op los te gaan dansen. Ook is er nog het Just Dance Unlimited abonnement die je kan afsluiten om ervoor te zorgen dat de game een stuk uitgebreider word met een catalogus aan tracks waar je op kan dansen. Zowel oude als nieuwe nummers het assortiment word steeds groter. In de game zal je titels tegenkomen van onder andere: Lady Gaga, Taylor Swift en ook vele klassiekers zoals Disco Inferno. Ook is er voor de K-pop liefhebbers een nummer van BTS maar ook voor de rockers onder ons is het nodige te vinden waaronder Bring Me To Life en Radioactive. Er is zoveel om op te gaan dansen dat je soms helemaal uitgeput zal zijn maar dan kun je ook gewoon gaan zitten om lekker te gaan chillen op de muziek die de game heeft.

Wat altijd erg leuk is aan de serie is dat je zowel solo kan spelen als in multiplayer. Als er een vriend of vriendin van je binnen komt lopen kun je er voor kiezen om je telefoon te koppelen aan de console ( Wij hebben de Playstation 5 versie gespeeld ) en degene die erbij gekoppeld is komt er gewoon bij en kan zijn eigen moves showen. Ook is er de mogelijkheid om de game online te spelen. In de online modus kun je kameraden of random mensen gaan proberen te verslaan met de moves die je vanuit thuis los laat.

De standaard voor het dansen in de game blijft hetzelfde en de tracklist zorgt dat er voor ieder wat te spelen is qua genre. Het idee achter de Just Dance serie is dat er onderin het scherm een bepaalde move getoond word en jij als speler moet proberen die move na te bootsen om punten te behalen. Hoe vaker je bepaalde tracks speelt hoe makkelijker je de moves na kan bootsen. Wat het leuke is aan de tracklist is dat het varieert van heel makkelijk naar heel moeilijk. Het kan dus zijn dat je tracks hebt waarbij je alleen met je armen moet zwaaien maar er zijn ook tracks die veel van je verwachten. Voor iedere danser is er wat te doen. Ik kwam er zelf achter dat als ik simpel begon de moeilijkere nummers ook snel aan kon gaan want het gaat om goed warm draaien. Sommige tracks hebben ook het probleem dat ze lang zijn en dan heb je een probleem want dan moet je veel maar ook echt veel bewegen en dan is het uitpuffen na die harde work-out.

Op grafisch gebied is de game niet heel veel veranderd. De game ziet er niet super uit maar het gaat om de gameplay en die loopt vloeiend. De achtergronden zijn leuk en vrolijk vormgegeven er is altijd wat te doen waardoor je niet moet zorgen dat je afgeleid word.

De tracklist is wat ik eerder al aangaf erg vet en zorgt er voor dat er genoeg afwisseling is tussen verschillende genres en tussen oude en nieuwe nummers. Het is voor ieder wat wils.

Conclusie

Ben je op zoek naar de ultieme dansgame dan is Just Dance 2023 de game waar je naar op zoek bent. De game is grafisch niet optimaal maar op gebied van gameplay loopt de titel vloeiend en dat is waar de game ook om draait. Just Dance 2023 is plezier hebben voor jong en oud en voor zowel amateurs als professionals leuk om te spelen. Al met al een game voor iedereen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: