Home Featured Just Dance 2022 Review

Iedereen kent het spel wel Just Dance. Sinds 2009 kwam Just Dance al uit en vorige week donderdag 4 november is Just Dance 2022 uitgekomen. Heb jij hem al gespeeld?

Just Dance 2022 ziet er weer goed uit. Alleen de layout is hetzelfde als de vorige Just Dance. Ook zit er in Just Dance 2022 weer de optie world tournaments. Hier kun je met verschillende mensen over de hele wereld tegen elkaar dansen voor de eerste plek. Het leuke aan Just Dance is dat je niet perse alleen hoeft te dansen/spelen maar ook met familie, kennissen en vrienden het kan doen.

Just Dance Unlimited is ook weer bij dit deel aanwezig. Wat houd dit in:
Just Dance Unlimited is een betaalde optie in het spel waardoor je de mogelijkheid krijgt om oudere nummers van een eerdere editie te spelen maar ook krijg je de mogelijkheid om nieuwe nummers te spelen uit het Just Dance Unlimited assortiment.

Just Dance komt ook weer met goede nummers zoals El Chombo met Chacarron, Sia met Chandelier, Olivia Rodrigo met Good 4 U, K/DA met POP/STAR en nog veel meer grote nummers in het aanbod.

Ook in deze versie heb je weer veel verschillende dansbewegingen. Als je alleen kan spelen vanuit de bank of stoel kan dit gemakkelijk. Wel altijd uitkijken als je met een telefoon of controller speelt dat je nergens tegenaan slaat. Dit geldt ook als je staat.

Just Dance 2022 is weer op verschillende consoles beschikbaar zoals Xbox one en Serie X/S, Playstation 4 en 5, Nintendo Switch en Stadia.

Conclusie

De gameplay en lay-out is nog steeds hetzelfde maar blijft erg verslavend. Doordat je Superstar en Megastar kan halen wil je door blijven gaan om een van deze te halen. Tenminste dat heb ik vooral als ik met vrienden speel. Ubisoft heeft weer leuke dans nummers uitgekozen zoals Chacarron met de leuke maar ook makkelijke danspasjes. Ik ben benieuwd met welke nummers ze komen als ze Just Dance 2023 uitbrengen volgend jaar.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x