Home GamingAndroid Just dance 2016 komt met eigen song: Chiwawa

Just dance 2016 komt met eigen song: Chiwawa

by Sven

Vandaag is Chiwawa onthuld, een nieuwe originele song die te horen is in Just Dance 2016, het nieuwste deel uit de meest succesvolle muziekgame-serie aller tijden.

Chiwawa is een origineel nummer dat het Just Dance-team schreef in samenwerking met soundtrack-componist Tom Salta en de Japanse zanger Reni Mimura. “Ik wist dat Reni de perfecte artiest zou zijn om mee aan dit nummer te werken. Ik geloof niet dat ik ooit zoveel plezier heb gehad tijdens het werken aan een track en ik hoop dat de mensen er plezier aan zullen beleven,” zegt Tom Salta.

“Tom en ik hebben allerlei maffe ideeën bij elkaar gegooid en het eindresultaat bleek onvoorstelbaar grappig en catchy. Ik weet zeker dat dit nummer mensen laat glimlachen,” voegt de Japanse artiest en zanger Reni Mimura toe.

Chiwawa is het verrassende verhaal van een meisje dat per ongeluk op haar chihuahua stapt. Het nummer brengt in de game een energieke en knotsgekke choreografie, in combinatie met de schattige en spetterende visuele elementen van de Japanse kawaii-cultuur. Van flitsende kleuren tot platte katten op kopieerapparaten en belachelijke springende hotdogs, Chiwawa belooft een unieke en onvergetelijke ervaring voor alle spelers van Just Dance.

“Chiwawa is een geweldig leuk J-pop nummer dat je niet meer vergeet zodra je het gehoord hebt,” vertelt  Alkis Argyriadis, Creative Director bij Ubisoft Parijs. “Het nummer is de eerste creatie van Just Dance met een officiële videoclip. Het was voor ons een bijzondere kans om samen te werken met regisseur Anne Horel van het award winnende Partizan Agency.”

Just Dance 2016 komt op 22 oktober naar alle gameplatformen met motion control, waaronder de Wii en Wii U van Nintendo, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4 en PlayStation 3. Met de Just Dance Controller App kun je op je new-gen console de game spelen zonder extra apparatuur of camera’s. Je kunt de app downloaden op alle Apple en Android smartphones, de app voor Windows Phones verschijnt binnenkort.* Just Dance 2016 bevat tracks van artiesten als Mark Ronson Ft. Bruno Mars, Jason Derulo, Meghan Trainor, Calvin Harris Ft. John Newman en Lady Gaga.

De Controller App is voor de pre-launch demo beschikbaar voor Apple en Android smartphones. De app voor Windows Phones is beschikbaar vanaf de releasedatum en zal alleen te gebruiken zijn voor de Xbox One versie van Just Dance 2016.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: