That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, PC, PS4, Xbox One

Just Cause 4 roadmap onthuld

Avalanche Studios is druk bezig met het verbeteren van Just Cause 4. Onderdeel hiervan is het luisteren naar feedback en daarop de verbeter punten maken, de komende update gaat precies dat doen.

In een blog op de Square Enix website, laat de crew van Avalanche weten wat voor veranderingen de spelers kunnen verwachten. Het team heeft ook een roadmap naar buiten gebracht voor de komende tijd.

Een punt van de fans is de mogelijkheid om de dag en nacht cyclus van de game aan te passen. Om dit mogelijk te maken komen er stoelen in de game waarop de speler kan gaan zitten om de tijd te verzetten. De aankondiging leest als volgt, “Rico will be joined by wild animals when watching the world go by, so get ready to enjoy the sunset with your new goat pals.

Even kijkende naar de toekomst , er komen nieuwe uitdagingen aan voor de game, waaronder ook exclusieve prijzen bij voltooiing. De volgende uitdaging is getiteld Chaos Chase, de ontwikkelaar laat weten dat deze al snel komt.

Daarnaast komt het team met het Soaring SPeed Vehicle Pack, hierin een vliegende auto. Deze wordt toegevoegd aan de Black Market van 25 augustus.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE