Home Gaming Just Cause 3 : SKY FORTRESS VERKRIJGBAAR OP 8 MAART VOOR EIGENAARS EXPANSION PASS

Just Cause 3 : SKY FORTRESS VERKRIJGBAAR OP 8 MAART VOOR EIGENAARS EXPANSION PASS

by Mark van Truijen

Het eerste contentpakket van JUST CAUSE 3 (genaamd SKY FORTRESS) wordt op 8 MAART uitgebracht voor alle eigenaars van de AIR, LAND AND SEA Expansion Pass. Op 15 maart gaat het pakket de algemene verkoop in.

SKY FORTRESS bevat een gloednieuwe set missies die een nieuwe bedreiging introduceren: de eDEN Corporation en hun enorme en verschrikkelijke Sky Fortress, met een leger van dodelijke robotische drones. Om zijn dodelijke nieuwe tegenstander te verslaan, gebruikt Rico Rodriguez een nieuwe uitbreidbare ‘Bavarium Wingsuit’ met raketaandrijving, die is voorzien van machinegeweren op de schouders en doelzoekende raketten. Dit alles naast zijn nieuwe persoonlijke verdedigingsdrone ‘Eviction’ en aanvalsgeweer ‘Bavarium Splitter’, die allebei kunnen worden meegenomen naar het hoofdspel.

“De nieuwe content is een fundamentele verandering in de manier waarop onze spelers het spel benaderen: we zijn echt benieuwd naar de manier waarop fans gaan inspelen op de nieuwe wingsuit,” aldus Tobias Andersson, Senior Producer bij Avalanche Studios. “De nieuwe verhaalmissies, uitdagingen en gadgets die kunnen worden meegenomen naar het basisspel zetten de boel echt op zijn kop, en we kunnen niet wachten totdat spelers terugkeren naar Medici om nog creatiever te worden.

Het SKY FORTRESS-pakket kost €11,99, terwijl de AIR, LAND & SEA Expansion Pass verkrijgbaar is voor €24,99. Alle drie contentpakketten worden vóór het einde van de zomer van 2016 uitgebracht (één week eerder voor eigenaars van de Expansion Pass).

Ter voorbereiding op de nieuwe content krijgt ook het basisspel een nieuwe update op vrijdag 4 maart, inclusief de volgende oplossingen:

– Initiële laadtijd en laadtijd in-game laadschermen verkort met 20-50%
– Diverse geheugenlekken verholpen die tot crashes leidden
– Een aantal willekeurige crashes gereduceerd
– Verbeterde streaming van spelwereld
– Aantal prestatie-optimaliseringen gerelateerd aan stotteren
– DLC-systeem geïmplementeerd ter voorbereiding op de Air, Land and Sea-pakketten

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x