Home MoviesDVD/Blu-Ray Jurassic World: Fallen Kingdom | Ticketverkoop gestart

Jurassic World: Fallen Kingdom | Ticketverkoop gestart

by Mark van Truijen

De ticketverkoop voor JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM is vandaag van start gegaan. Speeltijden en tickets zijn te vinden via www.jurassicworld.nl/tickets.

VUE CINEMAS BLOCKBUSTER NIGHT & MARATHON:
Vue cinemas organiseert in de nacht van dinsdag 5 juni op woensdagnacht 6 juni a.s. de JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM Blockbuster Night. Tijdens dit speciale evenement is de film als eerste te zien voor het publiek. In elke Vue bioscoop zal JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM vertoond worden op het grootste doek met het beste geluid en in 3D. De film wordt in Eindhoven en Hilversum vertoond in de Dolby Cinemazaal. De Blockbuster Night start om 00.01 uur.

Op zaterdag 9 juni a.s. draait in alle Vue locaties een marathon met Jurrasic World gevolgd door JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM.

KINEPOLIS VOORPREMIÈRES & MARATHON:
Bij Kinepolis zijn er op 6 juni a.s. verschillende voorpremières van JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM. Op zaterdag 9 juni a.s. zijn er marathonvertoningen van Jurassic World gevolgd door het nieuwste deel uit de populaire franchise. Tickets voor de voorpremières en de marathon zijn nu te koop.

JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM draait vanaf 6 juni in de bioscoop, in 3D.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x