Home Movies Juf Roos viert haar verjaardag met haar eerste film – 31 juli in de bioscoop

Juf Roos viert haar verjaardag met haar eerste film – 31 juli in de bioscoop

by Jos Vis

Just Film Distribution en Blooming Media brengen op 31 juli Juf Roos’ eerste bioscoopfilm uit onder de titel JUF ROOS IS JARIG.De vrolijkste juf van Nederland, Juf Roos (Melissa Drost), en haar grappige buurjongen Gijs (Jörgen Scholtens) beleven niet alleen op televisie maar vanaf 31 juli ook in de Nederlandse bioscoop spannende avonturen. In de allereerste bioscoopfilm van Juf Roos viert ze haar verjaardag. Kom je ook op haar feestje?  

JUF ROOS IS JARIG | bioscooprelease: 31 juli
Hiep hiep hoera, Juf Roos is jarig! Natuurlijk organiseert ze een gezellig verjaardagsfeestje en iedereen is uitgenodigd. Om het extra feestelijk te maken versiert de grappige buurjongen Gijs de kleurrijke molen waarin Juf Roos woont. Maar Gijs gebruikt veel te veel ballonnen. Tot hun grote schrik stijgt de molen door de vele ballonnen zomaar op, met Juf Roos en Gijs er nog in! Ze worden door de vliegende molen meegevoerd op een spannend avontuur over de hele wereld. Zullen ze nog wel op tijd terug zijn om in de klas van Juf Roos te trakteren? Ga samen met Juf Roos en Gijs mee op reis in hun allereerste bioscoopfilm!

Juf Roos: Melissa Drost | Gijs: Jörgen Scholtens | Regie: Jan-Willem Wit | Scenario: Paul de Vrijer, Valerie Latul | Producent: Frank Jan Horst, Rogier Visser, Willem Zijlstra | Muziek: Guido Heeneman | Speelduur: 60 minuten | Kijkwijzer: AL | Distributeur: Just Film Distribution

Over Juf Roos

Juf Roos is jarig is gebaseerd op het gelijknamige RTL4 kinderprogramma. De vrolijke Juf Roos, ook in de tv-serie gespeeld door Melissa Drost, woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Elke aflevering bevat dan ook een echt Hollands kinderliedje dat ouders nog kennen uit hun eigen kindertijd en kinderen dagelijks thuis of op het kinderdagverblijf zingen. Juf Roos krijgt iedere dag bezoek van haar grappige buurjongen Gijs. Ga mee met Juf Roos en Gijs naar een fantasiewereld waar de leukste Nederlandse liedjes tot leven komen!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: