Home Gaming Jon Jordan sluit zich aan bij Hiro Capital als Venture Specialist voor Blockchain Gaming

Jon Jordan sluit zich aan bij Hiro Capital als Venture Specialist voor Blockchain Gaming

by Jos Vis

De game-industrie verandert snel en blockchain is de nieuwste technologie die sectorbrede kansen biedt, waardoor een industrie van 200 miljard dollar per jaar in 2021 in 2030 een markt van biljoenen dollars kan worden.

Hiro Capital is opgericht om te investeren in Games en de Metaverse. Het fonds is vernoemd naar Hiro Protagonist, de zwaardzwaaiende, Metaverse-hackende samoeraiheld van Neil Stephensons baanbrekende Snowcrash. Hiro investeert sinds 2018 in games, sci-fi, verhalen vertellen en de diepe toekomst van games en gametechnologie.

Dus in overeenstemming met zijn focus op het investeren in de volgende golf van verstoringen van games, bouwt Hiro Capital zijn capaciteit uit om ervoor te zorgen dat het de kansen van blockchain-games optimaal benut, terwijl het de onvermijdelijke valkuilen omzeilt.

Jon is mede-oprichter van Pocket Gamer-media-outfit Steel Media en is een blockchain-gaming-OG, die sinds 2018 betrokken is bij de ruimte als speler, NFT-accumulator en influencer (via zijn Blockchain Gaming World-podcast en YouTube-kanaal), en als een blockchain-speladviseur. Jon zal de activiteit van Hiro Capital leiden en kijken naar de meest veelbelovende projecten in deze snelgroeiende ruimte.

YouTube video


“Jon is super slim en inzichtelijk op blockchain specifiek en op games in het algemeen. Bij Hiro hebben we teamleden die games unicorns hebben opgericht en teamleden die blockchain tech stacks hebben gebouwd. Jon is een doordachte en scherpzinnige expert in de sector en is een geweldige aanvulling op ons team.”

Zei Luke Alvarez, medeoprichter van Hiro Capital.

Jon had het volgende te zeggen over het lidmaatschap van het Hiro Capital-team.

“De afgelopen vier jaar praat ik met innovatieve gamemakers die gefascineerd zijn door het potentieel om het bezit van digitale assets te combineren met gaming. Nu, als onderdeel van Hiro Capital, kijk ik ernaar uit om te investeren in de projecten die deze technologie mainstream zullen maken en geheel nieuwe manieren zullen creëren om games te spelen en online communities op te bouwen.”

Hiro verwelkomt Jon op een belangrijk moment in de gamemarkt. Blockchain-titels hebben veel krantenkoppen gegenereerd, waarbij toonaangevende gameplatforms ervoor kiezen om de technologie actief af te wijzen of enthousiast te omarmen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x