Home Gaming Solasta: Crown Of The Magister viert eenjarig jubileum en kondigt Primal Calling dlc aan op 4 november

Solasta: Crown Of The Magister viert eenjarig jubileum en kondigt Primal Calling dlc aan op 4 november

by Jos Vis

De Franse onafhankelijke ontwikkelingsstudio en ervaren pen- en papierspelers, Tactical Adventures, vieren vandaag de eenjarige verjaardag van de tactische RPG Solasta: Crown of the Magister. Om dit evenement te herdenken, heeft Tactical Adventures aangekondigd dat de eerste Solasta: Crown of the Magister DLC – Primal Calling – op 4 november beschikbaar zal zijn. originele twee uur durende “Wanderer” zoektocht. Tactical Adventures zal ook een gratis update voor de game uitbrengen die de levelcap verhoogt naar 12, meer karakterpersonalisatie-opties en verschillende upgrades en nieuwe functies voor de Dungeon Maker-tool. Bovendien wordt Solasta: Crown of the Magister op 4 november gelanceerd voor de Mac.

YouTube video


Solasta: Crown of the Magister Primal Calling DLC ​​bevat de nieuwe Half-Orc-voorouders en twee nieuwe speelbare klassen. De eerste is de Druid met drie subklassen: de Circle of Land, Circle of Kindred Spirit en Circle of Winds. De tweede klasse is de Barbaar met de volgende subklassen: het pad van Berserker, het pad van Magebane en het pad van steen. Primal Calling heeft ook een nieuwe Wanderer-achtergrond en een volledig originele zoektocht van twee uur.

Naast alle DLC-content van Primal Calling, wordt op 4 november ook gratis downloadbare content uitgebracht voor alle spelers die Solasta bezitten. Deze gratis inhoudsupdate verhoogt de Level Cap, waardoor personages hun kracht en spreuken tot level 12 kunnen vergroten en meer karakterpersonalisatie kunnen toevoegen, inclusief tatoeages en littekens. Er zijn meer omgevingen toegevoegd aan de bijgewerkte Dungeon Maker, waaronder de stad buiten en binnen. Ten slotte zal er een nieuwe Dungeon Maker Campaign Creator-modus beschikbaar zijn met een nieuwe Campaign Creator, met aangepaste items, aangepaste monsters, dialoog- en schertsopties en NPC-verkopers.

Wizards of the Coast heeft Tactical Adventures een licentie verleend om de inhoud en regels van Dungeons & Dragons SRD 5.1 te gebruiken in Solasta: Crown of the Magister.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x