Home Gaming Jingle Jam 2021 haalt totaal £ 3,3 miljoen op voor 14 goede doelen

Jingle Jam 2021 haalt totaal £ 3,3 miljoen op voor 14 goede doelen

by Jos Vis

Jingle Jam – ’s werelds grootste liefdadigheidsevenement voor games – heeft een ongelooflijk bedrag van $ 4.435.933 (meer dan £ 3,3 miljoen) opgehaald in een episch en emotioneel evenement dat de gaminggemeenschap samenbracht om geld in te zamelen voor goede doelen.

Tijdens de drive van dit jaar was de grootste verzameling games ooit weg en werd het meeste geld opgehaald sinds 2017. Het jaar markeerde ook de 10e verjaardag van Jingle Jam, die nu maar liefst $ 24.945.581 heeft opgehaald (meer dan £ 18,3 miljoen).

De verscheidenheid en reikwijdte van liefdadigheidsprojecten omvatte alles, van nationale tot mondiale kwesties, waaronder toegang voor gehandicapten tot gamen en sport, kankeronderzoek, het aanpakken van structureel racisme en ongelijkheid, LGBTQ+-kwesties, milieubewustzijn en duurzaamheid. Al deze projecten zullen deze broodnodige fondsen nu gebruiken om hun projecten in 2022 voort te stuwen.

“Na een moeilijk jaar voor velen was het heel fijn om het met een emotioneel hoogtepunt af te sluiten”, zegt Lewis Brindley, mede-oprichter van The Yogscast. “Ik wil iedereen hartelijk bedanken die hun tijd, passie, expertise en games heeft gegeven om dit zo’n enorm succes te maken. We kunnen niet wachten om te zien hoe deze liefdadigheidsprojecten zich in 2022 ontwikkelen en mensen in nood ten goede komen.”

“The Grand Appeal was vereerd om opnieuw een gekozen liefdadigheidsinstelling te zijn voor de Jingle Jam 2021”, zegt Sarah McBride, Philanthropy Manager bij The Grand Appeal. “Het is een van de meest opwindende campagnes waar we ooit aan hebben gewerkt, en we zijn absoluut overdonderd door de ongelooflijke vrijgevigheid van de gaminggemeenschap!”

“We willen The Yogscast enorm bedanken en iedereen die zo gul heeft gedoneerd – jullie hebben geholpen om zo’n ongelooflijke hoeveelheid geld in te zamelen voor zoveel goede doelen”, zegt Sally Ward, Partnerships Officer bij Whale en Dolfijn International. “Het is het hoogtepunt van mijn jaar om met de Yogscast aan Jingle Jam te werken en ik kan alle betrokken teams niet genoeg bedanken voor hun steun aan WDC in 2021”

In de Jingle Jam van 2021 waren meer dan vijftig Jingle Jam-streamers betrokken bij speciale evenementen, zoals koken, schilderen, poker, karaoke en meer. Ook – voor de eerste keer – organiseerden leden van de gemeenschap hun eigen inzamelingsacties als onderdeel van het evenement, wat meer dan $ 690.000 (ongeveer £ 509.000) aan het totaal toevoegde.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x