Home Gaming Je nieuwe platformverslaving is hier – Demon Turf wordt vandaag op pc en consoles gelanceerd

Je nieuwe platformverslaving is hier – Demon Turf wordt vandaag op pc en consoles gelanceerd

by Jos Vis

Van het bekroonde team van Fabraz en Playtonic Friends – het team achter Yooka Laylee – springt, draait en demonstreert Demon Turf zijn weg naar pc (Steam, Epic Game Store en GOG), PlayStation 4 & 5, Xbox One plus Series S/X en Nintendo Switch vandaag!

Gebouwd rond een fenomenaal besturingsschema, hybride 2D/3D-artstijl en een drive om gamers ultieme flexibiliteit te geven over hoe ze de uitdagingen van de games aanpakken, zit Demon Turf vol charmante, grappige dialogen van een cast van gedenkwaardige personages met meer zijmissies dan jij een stok kan schudden.

YouTube video

Fabian Rastofer, Game Lead op Demon Turf, merkte op: “Het vrijgeven van Demon Turf is een belangrijke mijlpaal voor iedereen bij Fabraz. We hebben een lange weg afgelegd sinds Slime-san en om zo’n groot spel op zoveel platforms te lanceren, naast Playtonic niet minder, worden we erg emotioneel. We zijn erg trots op dit spel, op deze wereld die we hebben gecreëerd, en we hopen dat je er veel plezier mee zult hebben!”

“Dit is degene waar we al heel lang erg enthousiast over zijn en het was eigenlijk een van de eerste titels die ons deed overwegen om ons eigen uitgeverijlabel op te richten om teams zoals Fabraz te helpen doen waar ze zo goed in zijn”, voegt Gavin Price, CEO toe van Playtonic Games en Playtonic Friends “Er is zoveel dat we leuk vinden aan Demon Turf – van de kunststijl en ongelooflijk strakke besturing tot de ingebouwde opties voor makers van inhoud en snelheidslopers – voor een spel dat zo geïnspireerd is door klassieke platformgames, het voelt echt zo modern en fris aan. We kunnen niet wachten om te zien wat de gemeenschap ervan vindt”

Demon Turf wordt vandaag gelanceerd op pc (Steam, Epic Games Store en GOG), Nintendo Switch, de Xbox-familie van consoles en Playstation 4 & 5 voor € 21,99

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x