Home Gadgets JBL Go 3 Evo review

JBL Go 3 Evo review

by Mark van Truijen

Naast de JBL Clip 4, die wij onlangs hebben gereviewed, kwam JBL ook met een upgrade op de GO lijn, de JBL Go 3. Het is echt een kleine compacte bluetooth speaker, de JBL Go 3 heeft een nieuwe look.

De JBL Go 3 is beschikbaar in meerdere kleuren en kan verticaal als horizontaal gepositioneerd worden. Hij heeft een rubberen onderkant en aan de zijkant wat rubberen strips, hierdoor blijft hij mooi op zijn plek als je muziek afspeelt en gaat hij niet trillen of verplaatsen. Wel is het ontwerp wat simpeler gehouden dan de clip, het is meer een doosje, waardoor hij wel makkelijk neer te zetten is. Wat mooi is om te weten is dat de Go 3 gemaakt is van milieuvriendelijke materialen, dit om het teken duurzaamheid hoog te houden

Beide speakers zijn goed, de Clip 4 is wat duurder en prijs en de Go 3 zal misschien wat meer mensen aanspreken. Ook het design van de Go kan meer mensen aanspreken. Hij weegt 0.21kg en heeft geen clip, maar wel een lus waarmee je hem kan bevestigen. Wat betreft de Go 3, deze geeft echt een best geluid voor het formaat je hebt.

De bass is dan ook lekker aanwezig, maar ook de hoge tonen komen lekker weg. Mocht je op je telefoon films kijken en deze speaker gebruiken, ga ik je niet teleurstellen. Want zelfs met films is het gewoon goed weg kijken hoor. De vertraging is er bijna niet en het volume is degelijk.

Verwacht niet een denderende bass, het is gewoon een goeie bass voor muziek on the go. Je kan er geen feestje mee geven. Ik zie de go 3 meer ook als je aan een strandje ligt of als achtergrond geluid. Ik raad je wel aan het volume niet op max te gaan zetten, dan wordt het wel wat krakerig. Ik vindt zelf 60% wel lekker aan volume. Maar ondanks dat denk ik wel dat je niet verwacht wat voor geluid je tevoorschijn tover.

Al met al is de Go 3 een degelijke bluetooth speaker en voor zijn grote doet hij het lekker. Hij is stevig en compact en daardoor perfect voor onderweg.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: