Home Gaming Japanse versterking voor de Xbox 360 versie van World Of Tanks

Japanse versterking voor de Xbox 360 versie van World Of Tanks

by Mark van Truijen

Wargaming heeft vandaag de “Imperial Steel” update voor World of Tanks: Xbox 360 Edition gelanceerd. Deze bevat een nieuwe lijn aan Japanse tanks die, voor console spelers, o.a. te spelen zijn in de nieuwe map genaamd “Sacred Valley”.

De update voegt maar liefst dertien nieuwe voertuigen tot het arsenaal toe. De Japanse technologische boom zal opgesplitst worden in twee nieuwe takken met negen medium en vier lichte tanks. Spelers kunnen aan de slag met deze lichte tanks: de R. Otsu, Ha-Go, Ke-Ni en de Ke-Ho. Daarnaast betreden ook deze krachtige medium tanks het slagveld: de Chi-Ni, STA-1, Type 61 Chi-Ri en nog meer. Medium tanks hebben een grote voordeel omdat ze heel bewegelijk zijn en een enorme vuursnelheid hebben.

Tot slot is er een nieuwe Japanse map toegevoegd genaamd “Sacred Valley”. Het speelt zich af in een verlaten dorp op de bodem van een serene vallei die beschutting biedt aan alle tanks en uitstekende intense close combat levert. Ook is de map omsingelt met kliffen, kortom een avontuurlijke plek voor sniper tanks die vernietigend uit kunnen halen.

Voor meer informatie over dit bericht kunt u hier terecht:

Japanse lichte en medium tanks:

“Sacred Valley” Map:

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x