Home Movies Jantje brengt titelsong bioscoopfilm De Tatta’s 2 uit

Jantje brengt titelsong bioscoopfilm De Tatta’s 2 uit

by Pim, Sel

Vandaag brengt rapper Jantje zijn nieuwe track De Tatta’s uit. Het nummer is de titelsong van de bioscoopfilm De Tatta’s 2, die vanaf 14 december in de bioscoop te zien zal zijn. Hoofdrollen in deze komedie zijn weggelegd voor onder anderen Leo Alkemade, Leonie ter Braak, Sterre Koning, Sem van der Horst, Oussama Ahammoud, Sinan Eroglu, John Buijsman, Janice Blok en Vonneke Bonneke. Jantje had eerder succes met onder andere zijn song ‘In Die Vibe’ met Adje, die op ruim een miljoen streams kon rekenen. De Tatta’s komt uit via Cloud 9 Music en is vanaf vandaag overal te streamen.

Jantje heeft een persoonlijke band met de film, zijn huisgenoot is namelijk mede-bedenker van het eerste deel van De Tatta’s. Toen hij Jantje vroeg om de titelsong te maken was de rapper meteen enthousiast: “Deze titelsong heb ik proberen te schrijven vanuit het oogpunt van het karakter van Daan (Sem van der Horst). Ik vond zijn rol heel grappig in het eerste deel. Daarnaast heb ik de stereotypes over tatta’s een beetje over het nummer uitgesmeerd. Al met al de beste titelsong die ik ooit heb geschreven!”. De productie van de rauwe energieke beat werd gedaan door Tiën.

Jantje
Jantje, 25 jaar, komt uit Amsterdam en studeerde onlangs af bij zijn studie econometrie. Als je Jantje op het eerste oog ziet verwacht je niet dat hij een rapper is. Toch weet hij je, niet alleen flow-technisch maar ook aan de hand van zijn inhoudelijke teksten, omver te blazen. Hij weet zijn mening goed naar voren te brengen en neemt zich zo te zeggen geen blad voor zijn mond. Jantje is eerlijk in zijn muziek. Hij rapt niet over hoeveel geld hij heeft, wat voor dure kleding hij draagt en wat voor snelle auto hij rijdt. Hij vertelt liever over hoe hij na zijn tentamens een pilsje drinkt met zijn vrienden en hoe hij van zijn laatste beetje studiefinanciering leeft. 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x