Home Gaming Insurgency: Sandstorm komt voor consoles en PC

Insurgency: Sandstorm komt voor consoles en PC

by Mark van Truijen

Insurgency: Sandstorm, een game volledig vanaf de grond opgebouwd in Unreal Engine 4, komt naar PC en consoles. De populaire first-person-shooter franchise verkocht meer dan 2,3 miljoen exemplaren voor op de PC.

“We zijn erg enthousiast over het werken aan Insurgency: Sandstorm. Wij geloven dat er een grote kans is voor Insurgency op next-gen consoles en dat de samenwerking met een sterke uitgever tot goede dingen zal leiden. We hebben besloten om te werken met Focus omdat ze ons spel te begrijpen en ze geloven in onze visie. Bovendien brengen zij een schat aan kennis als het gaat om console games en de marketing daarvan.”

Jeremy Blum – Oprichter en Game Director van New World Interactive

“We zijn erg trots op de samenwerking met de Amerikaanse studio New World Interactive. Insurgency is een van de meest geprezen en gespeelde First Person Shooters op de PC. We zijn verheugd om NWI ondersteunen in dit nieuwe avontuur, en we zullen er alles aan doen om Insurgency: Sandstorm een ​​hit op de consoles en PC te maken in 2017.”

Cédric Lagarrigue – Voorzitter van Focus Home Interactive

Met een nieuwe story mode en klassieke multiplayer en coöperatieve gameplay, is Insurgency nog uitgebreider dan zijn voorgangers.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x