That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, Xbox 360, Xbox One

Inside Xbox start op 10 maart

Bij xbox kwamen ze met wel heel mooi nieuws.

Met veel plezier kondigen we aan dat Inside Xbox op 10 maart om 21.00 uur (CET) voor het eerst wordt uitgezonden. Met dit gloednieuwe programma houden we al onze fans op de hoogte van alle nieuwtjes en informatie over onze games.

In het live uitgezonden programma hoor je niet alleen de nieuwste aankondigingen, maar neem je ook een kijkje achter de schermen bij Team Xbox. We vertellen je wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen van games en geven je een overzicht van de beste games en functies van de maand. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat Inside Xbox ons de gelegenheid geeft om naar jullie, de community, te luisteren.

Alle content wordt in 4K/UHD gestreamd via de ondersteunde diensten en platforms. Je kunt Inside Xbox bekijken waar en hoe je maar wilt, bijvoorbeeld via Mixer.com/Xbox, YouTube.com/Xbox, Twitch.TV/Xbox en Facebook.com/Xbox.

Inside Xbox sluit aan op de visie die we al jaren uitdragen: bij Team Xbox geloven we in transparantie, interactie en een echte dialoog met onze fans. Dat hebben we eerder laten zien met programma’s als feedback.xbox.com en Xbox Insider, en bijvoorbeeld ook met onze inspanningen voor Gaming For Everyone. We zijn benieuwd naar jouw mening en houden je graag op de hoogte.

Wil je die 1v4-overwinning in PUBG met ons delen? Of pronken met de schatten die je hebt verzameld in Sea of Thieves? Heb je vragen voor mensen die we gaan interviewen? Wil je feedback geven of onze presentatoren even (vriendelijk) de waarheid zeggen? Stuur ons dan een berichtje via #insidexbox op Twitter, Facebook of Instagram. Misschien wordt jouw bijdrage wel geselecteerd door onze vrienden Rukari Austin en Alex Hebert bij de speciale community-desk.

En om te bewijzen dat we jouw input echt op prijs stellen, geven we ook een hoop gratis spullen weg. Er zijn niet alleen prijzen en cadeaus voor deelnemers, maar ook geweldige MixPot-prijzen, dus zorg ervoor dat je Mixer-account is verbonden met je Microsoft-account.

De show wordt gepresenteerd door bekende Xbox-namen als Larry Hryb, Graeme Boyd, Jeff Rubenstein, Alex Hebert en Lydia Ellery.

In deze eerste aflevering vormen ze de stoere bemanning van een schip dat is volgeladen met content. Het team van Rare vertelt over de enthousiaste spelersreacties op Sea of Thieves en legt uit wat het uitgangspunt was bij het ontwerp van de game. Ook gaan ze in op wat ze hebben gedaan met alle feedback op de bèta en geven ze fans een geweldig voorproefje van de avonturen die zullen volgen na de release.

Verder brengen we je alle nieuwtjes over Xbox Game Pass, en hoor je als eerste welke consolefuncties er binnenkort aankomen. En alsof dat nog niet genoeg is, gaan we wat goud smeden (ja, echt waar) en verwelkomen we twee oude vrienden (de ene van vlees en bloed en de andere van plastic). Ten slotte praten we met Nico Bihary, Executive Producer van Microsoft Studios, over Player Unknown’s Battlegrounds, en over hoe het is om het meest omstreden personage van Far Cry 5 tot leven te laten komen.

We hopen dat Inside Xbox een geweldig maandelijks community-evenement wordt. Hopelijk maken we je enthousiast over alle nieuwe ontwikkelingen en releases en vormen de nieuwe rubrieken en content een mooie aanvulling op je game-hobby.

Welkom bij Inside Xbox. We zien je graag op 10 maart om 21.00 uur (CET)!

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE