Home GamingAndroid Injustice: Gods Among Us Mobile Lanceert nieuwe Update

Injustice: Gods Among Us Mobile Lanceert nieuwe Update

by Mark van Truijen

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt vandaag een grootschalige content update aan voor Injustice: Gods Among Us, de waanzinnig populaire mobile game brawler met de iconische DC Comics Super Heroes en Super Villains. De update is de grootste voor de game in ruim een jaar tijd en bevat zeven nieuwe speelbare karakters, waaronder karakters van de Batman: Arkham Knight video game trilogie van Rocksteady Studios en de CW/Warner Bros. TV serie The Flash, een gloednieuwe Survivor Mode en Gear Sets, waarmee karakters krachtige bonuseffecten en gloednieuwe challenges kunnen ontgrendelen! Deze update is beschikbaar voor iPad, iPhone, iPod Touch en binnenkort beschikbaar voor Android systemen.

In de gloednieuwe Survivor Mode worden zelfs de skills van de meest ervaren spelers tot het uiterste getest. Spelers kiezen een team uit de vele verschillende karakters, waaronder verschillende gloednieuwe toevoegingen, zoals The Flash en Reverse Flash van de TV serie en Batman en Harley Quinn uit Batman Arkham Knight. Met dit team doen ze mee aan zoveel mogelijk gevechten om beloningen te ontvangen. Deze gevechten zijn niet alleen keihard, maar de karakters hebben ook nauwelijks kans om hun health bar terug op niveau te krijgen tussen gevechten door en vechten tegen de klok met een kortere wedstrijdtijd. Na ieder gevecht kunnen spelers kiezen om hun prijzen te cashen of hun kans op geluk beproeven om nog grotere beloningen te scoren. Deze nieuwe mode introduceert ook Gear Sets, waar spelers gethematiseerde Gear sets mee kunnen verdienen voor een ongeëvenaard voordeel!

En alsof dat allemaal niet genoeg is, worden nieuwe challenges toegevoegd, waaronder:
●    Blackest Night Martian Manhunter
●    Red Lantern Hal Jordan
●    Arkham Knight
●    Arkham Knight Harley Quinn
●    Justice League Wonder Woman

De Injustice: Gods Among Us mobile game is beschikbaar voor download in de App Store en Google Play. Bezoek voor meer informatie en de laatste updates: https://www.facebook.com/injusticegame

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x