Home GamingAndroid In no -time een vervangende smartphone, overal in Europa

In no -time een vervangende smartphone, overal in Europa

by Mark van Truijen

Tegenwoordig kent iedereen de stress van een kapotte smartphone. Nog vervelender: als je telefoon stukgaat op vakantie. Geen toegang meer tot het laatste wereldnieuws, geen updates meer van Facebook, Instagram en e-mail – voor veel mensen is dit een nachtmerrie. SquareTrade, internationaal aanbieder van verzekeringen voor mobiele telefoons, maakt een eind aan deze ongemakken door een samenwerking met het Nederlandse telecombedrijfPhone House. Klanten van Phone House profiteren nu van een service zonder gedoe voor gevallen, kapotte of verdronken smartphones. Klanten van Phone House die kiezen voor een telefoonbescherming van SquareTrade, profiteren onder meer van:

  •  volgende-dag-vervangingsservices: klanten kunnen – overal in de EU – hun kapotte apparaat inruilen voor vervanging;
  • snelle reparatie: klanten kunnen hun kapotte telefoon naar een SquareTrade-gecertificeerd reparatiecentrum sturen, waar die wordt gerepareerd en binnen twee werkdagen wordt teruggestuurd;
  • probleemloze onlineclaims: klanten kunnen in slechts enkele minuten claims indienen, de meeste claims worden direct goedgekeurd;
  •  wereldwijde verzekeringsdekking van mobiele apparaten;
  • mogelijkheid om tot twee claims per 12 maanden in te dienen.

 Uit een onderzoek van SquareTrade bleek het volgende: 

  • dertig procent van de smartphone-eigenaren gelooft dat hun telefoon op vakantie het meeste gevaar loopt;
  • elke twee seconde wereldwijd een scherm kapotgaat;
  • het laten vallen van een smartphone de grootste oorzaak is van schade;
  • zeventig procent van de klanten de kosten voor het repareren van het scherm onderschat;
  • 38 procent van de smartphone-eigenaren met een kapot scherm dit niet laat maken, en dat 34 procent van die groep de hoge kosten als reden geeft?

 “We zijn erg blij dat we onze service kunnen uitbreiden naar klanten in Nederland”, zegt Kevin Gillan, Managing Director Europe bij SquareTrade. “Onze klanten staan bij ons op de eerste plaats en we zorgen er dan ook voor dat, wanneer hun telefoon kapotgaat, SquareTrade die snel kan maken, zodat ze altijd connected blijven met de wereld. Onze samenwerking met Phone House brengt onze innovatieve services naar nieuwe regio’s, zoals Nederland.” Anton Kooijman, voorzitter van Phone House Nederland: “Met onze uitstekende service onderscheidt Phone House zich van zijn concurrenten. Dankzij deze samenwerking kunnen we onze klanten een breder en transparanter verzekeringsproduct, uitstekende service, en persoonlijk en onafhankelijk advies bieden. De samenwerking met SquareTrade is daarom een logische stap.”De samenwerking markeert het begin van een succesvolle relatie tussen SquareTrade en Phone House Nederland, met in de nabije toekomst aanvullende verzekeringsproducten voor je mobiele telefoon.Ga voor meer informatie over het aanbod van SquareTrade en Phone House naarwww.phonehouse.nl/verzekeringen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x