Home Movies Imagine remaster vanaf 17 September in de bioscoop

Imagine remaster vanaf 17 September in de bioscoop

by Pim, Sel

Imagine de film van John Lennon en Yoko Ono komt in September uit in de bioscoop als zijnde een digitaal geremasterde versie in 40 bioscopen in heel Nederland. Voor deze versie is er 15 minuten extra bonus materiaal toegevoegd.

De film Imagine is geproduceerd en geregisseerd door John Lennon en Yoko Ono. Met gasten als George Harrison, Fred Astaire en Andy Warhol, creëren zij een wereld die qua verbeelding zo rijk en ontroerend is als de begeleidende muziek. Imagine is in 1972 gemaakt rond het gelijknamige album, waarvan ongetwijfeld het bekendste nummer de single “Imagine” is. In Nederland heeft deze hit steevast een notering in de hoogste regionen van de Top 2000 en in 2015 stond het zelfs op nummer 1.

Geweldig beeld en geluid
John en Yoko’s Imagine is special voor deze heruitgave frame voor frame opgepoetst en geremasterd. Ook het geluid is voor de bioscoop geoptimaliseerd. Grammy Award winnaar Paul Hicks heeft het geluid opnieuw gemixt in het fantastische Dolby ATMOS en 7.1 surround.

Het exclusieve bonusmateriaal bevat John Lennon die twee nummers opvoert in de studio voor een groep gewaardeerde muzikanten, zoals de voormalige Beatle George Harrison. Ook dit bonusmateriaal is opnieuw gemixt in  Dolby 7.1 & Dolby ATMOS.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: