Home Gaming Identity Games presenteert Medical Mysteries vanaf eind maart 2024

Identity Games presenteert Medical Mysteries vanaf eind maart 2024

by Mark van Truijen
Heb jij altijd al een medisch mysterie willen ontrafelen? Dat kan nu thuis. Spellenliefhebbers, fans van ziekenhuisseries en thuisdoktoren kunnen hun hart ophalen dit voorjaar. Identity Games lanceert eind maart 2024 Medical Mysteries, het eerste coöperatieve medische spel. Een innovatief en spannend spel waarbij je samen met je medespelers een team van artsen vormt. Jullie onderzoeken een patiënt met mysterieuze symptomen, stellen diagnoses en moeten ervoor zorgen dat de patiënt de nacht overleeft met een succesvolle behandeling.
Over Medical Mysteries
Tijdens dit spannende spel duik je als team in de medische wereld. In Medical Mysteries ben je samen met de medespelers verantwoordelijk voor een patiënt die binnenkomt in het ziekenhuis. Het leven van de patiënt ligt in jullie handen. Met behulp van informatiekaarten en het maken van de juiste keuzes, is het jullie taak om symptomen te herkennen, de juiste diagnose te stellen en correct te behandelen.

Samenwerken, creativiteit en aandacht voor details komen samen in Medical Mysteries. Volg de aanwijzingen, voer de juiste tests uit, raadpleeg specialisten, maak de juiste behandelingsbeslissingen en gebruik je instinct!

Medical Mysteries is een uitdagend spel voor iedereen. Van doorgewinterde arts en Geneeskunde student tot spelletjesliefhebber zonder medische achtergrond. Wat je achtergrond ook is, het gaat allemaal om het nemen van de juiste stappen en beslissingen.

Praktische informatie
Het spel bevat vier patiënten, met ieder een eigen ziektebeeld. Een patiëntcase duurt maximaal 60 minuten. Fans van ziekenhuisseries wanen zich met dit spel in de wereld van House, Grey’s Anatomy en ER. Alle patiënten opgelost? In september 2024 komt er een nieuwe variant met 4 nieuwe patiënten uit.

Releasedatum: Eind maart 2024
Leeftijd: 14+ jaar
Spelers: 2 – 4 spelers
Speelduur: 60 minuten
Consumentenadviesprijs: € 24,95

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x