Home Gaming id Software toont Doom Easter Egg

id Software toont Doom Easter Egg

by Mark van Truijen

Gisteren kwamen wij met de livestream van ID software die de single player van Doom aan het ligt stelde. Later ging de ontwikkelaar met IGN een stap verder en toonde wat easter eggs uit de game.

Een kleine waarschuwing doen wij even vooraf : Deze easter eggs bevatten geen spoilers maar mocht je ze zelf willen ontdekken lees dan niet verder. We zullen een image toevoegen als afscheiding.

doom-reverse-option-b

Tijdens de demonstratie liet id executive producer Marty Stratton en creative director Hugo Martin een groot geheim los, of eigenlijk meerdere. Volgens hun bevat elke missie gedeeltes van de klassieke Doom maps, zoals een vleugel van E1M2. Deze vindt je op diverse manieren, vaak door hendels in het level die ergens een deur openen.

Zoek en ga de doorgang door, zo loop je uit de Doom van 2016 die er strak en sexy uitziet en wandel je zo maar de Doom van 22 jaar geleden binnen. Deze stukken oud level verschillen kwa grote, soms is het een flinke ruimte afgewisseld met enkel een kamer “When you find these, you unlock the full version of the map, and you get to play from the menu,” aldus de mensen van ID.

Bron: IGN

Doom 4_secret1 Doom 4_secret2

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x