That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: DVD/Blu-Ray, Movies, Nieuws

I, TONYA vanaf 26 juni verkrijgbaar op DVD en Blu-ray

Het waargebeurde I, Tonya is een hilarisch en aandoenlijk portret van de verguisde Amerikaanse kunstschaatser Tonya Harding (een sterke rol van Margot Robbie). De film ontving maar liefst drie Oscar-nominaties, waarvan één werd verzilverd door actrice Allison Janney voor haar weergaloze rol als Tonya’s moeder. Vanaf 26 juni is de film overal verkrijgbaar op DVD en Blu-ray.

I tonya cms.jpg

I, Tonya – 26 juni – DVD en Blu-ray – bekijk de trailer
Kunstschaatsster Tonya Harding (Margot Robbie) is een natuurtalent en niets lijkt haar selectie voor de Olympische spelen in de weg te staan. Maar Tonya komt niet bepaald uit een rijke familie en haar vulgaire outfits en gedrag zijn een doorn in het oog van de keurige schaatswereld. Omringd door idioten, met goede én slechte bedoelingen, beraamt Tonya een plan om wraak te nemen op haar grootste concurrente: de engelachtige Nancy Kerrigan. Eén van de grootste Amerikaanse schandalen is plots in de maak.

Het waargebeurde I, Tonya is een hilarisch en aandoenlijk portret van een buitenbeetje met een talent groter dan zichzelf. Margot Robbie schittert als nooit tevoren als de verguisde Tonya Harding, terwijl Allison Janney als Tonya’s moeder een filmpersonage voor de eeuwigheid neerzet. Regisseur Craig Gillespie (Lars And The Real Girl) vindt met I, Tonya een uniek evenwicht tussen humor, geweld en ontroering.

Lengte: 119 minuten
Consumentenadviesprijs DVD: € 16,99 / Blu-ray: € 17,99

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE