Home Gaming I Expect You To Die 2: The Spy and the Liar overtreft $ 1 miljoen aan inkomsten

I Expect You To Die 2: The Spy and the Liar overtreft $ 1 miljoen aan inkomsten

by Jos Vis
martha is dead

I Expect You To Die 2: The Spy and the Liar, het veelgeprezen VR-puzzelspel van Schell Games, is een groot succes! De game overtrof in minder dan een week na de lancering $ 1 miljoen aan inkomsten en blijft een bestseller in de VR-hitlijsten voor Oculus Quest en Steam.

“We zijn overweldigd door de steun van gamers en VR-enthousiastelingen van over de hele wereld. We hebben talloze hartverwarmende berichten ontvangen van onze spelers die hun verhalen met de game delen, en we zijn onze bestaande fans en nieuwe agenten zo dankbaar dat ze hun creativiteit en sluwheid hebben gebruikt om een ​​einde te maken aan de snode plannen van Zoraxis”, aldus Jesse. Schell, CEO van Schell Games. “Dit is een belangrijke mijlpaal, niet alleen voor ons en ons bedrijf, maar ook voor de steeds groter wordende VR-markt. VR-first franchises zoals I Expect You To Die kunnen slagen en studio’s moeten aandacht besteden aan waar deze markt naartoe gaat.”

I Expect You To Die 2: The Spy and the Liar is het vervolg op het bekroonde VR-puzzelspel I Expect You To Die. Voortbouwend op het verhaal en de spy-fi setting van de franchise, worden spelers een geheim agent die moet voorkomen dat het kwaadaardige megacorp Zoraxis de wereldheerschappij bereikt. Spelers lossen dodelijke puzzels vol onverwachte obstakels op in zes unieke missies, met behulp van hightech gadgets en creatief denken. Tv- en filmster Wil Wheaton leent zijn vocale talenten aan John Juniper, een extraordinaire beroemdheid die spelers vergezelt op hun missies. I Expect You To Die 2 heeft een openingsthema uitgevoerd door de populaire zanger en songwriter Puddles Pity Party, die fans zullen herkennen van America’s Got Talent.

Schell Games gaf de prioriteit aan VR-toegankelijkheid als een kernontwerpprincipe in beide I Expect You To Die-games, en biedt een zittende VR-ervaring die van begin tot eind weinig beweging vereist. Door deze aanpak kunnen meer spelers genieten van de volledige I Expect You To Die-ervaring zonder in te boeten aan gameplay.

I Expect You To Die 2 is nu beschikbaar in PlayStation Store voor PlayStation VR (PS VR), Steam, Oculus Quest en Oculus Rift.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x