Home Gaming I AM SETSUNA NU VERKRIJGBAAR VOOR PLAYSTATION 4 EN STEAM

I AM SETSUNA NU VERKRIJGBAAR VOOR PLAYSTATION 4 EN STEAM

by Mark van Truijen

Fans van klassieke JRPG’s kunnen nu via PlayStation®4 en STEAM® het onvergetelijke verhaal van I AM SETSUNA meemaken. De debuuttitel van de gloednieuwe SQUARE ENIX studio Tokyo RPG Factory biedt een emotioneel verhaal van moed en opoffering, voorzien van prachtige beelden en een meesterlijke ontwikkeling van de personages.

De game vertelt het verhaal van Setsuna, een jonge vrouw met een ongelooflijke innerlijke kracht, die op reis gaat om het ultieme offer te brengen en de mensen van haar land te redden. Het woord “setsuna” is afgeleid van het Japanse “setsunai,” dat zoveel betekent als bitterzoet verdriet en fungeert als het centrale thema in de game. Dankzij de simpele, turn-based controls en unieke gameplay-mechanismen combineert I AM SETSUNA geliefde nostalgische elementen uit de gouden tijden van JRPG met de technologie van vandaag.

I AM SETSUNA is nu digitaal verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Steam voor een prijs van €39,99. Een bundel met de game en de officiële soundtrack (Winter’s End) is verkrijgbaar op STEAM via http://store.steampowered.com/bundle/939/.

Ga voor meer informatie over I AM SETSUNA naar www.iamsetsuna.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x