Home Gaming Hunting Simulator 2 is nu verkrijgbaar op Stadia

Hunting Simulator 2 is nu verkrijgbaar op Stadia

by Pim, Sel

NACON en de ontwikkelstudio Neopica maken met plezier bekend dat Hunting Simulator 2 nu verkrijgbaar is op Stadia. Deze versie laat spelers helemaal opgaan in deze open-wereld-game en zijn prachtige omgevingen, zonder dat ze daarvoor de game hoeven te downloaden.

“We brengen met veel plezier onze eerste game uit op Stadia. Met dit platform, kan iedereen met toegang tot internet Hunting Simulator 2 spelen zonder dat ze daarvoor de game hoeven te downloaden of installeren. Zo kunnen nog meer mensen genieten van de rijke en officiële content van de game,” aldus Alain Falc, CEO van NACON.

YouTube video

In Hunting Simulator 2 zijn de natuurlijke omgevingen die je verkent groter, gevarieerder en indrukwekkender dan ooit dankzij de compleet vernieuwde graphics en geluidseffecten. Samen met je hond kun je jacht maken op 33 verschillende soorten dieren, daarbij gebruikmakend van 160 officiële wapens, accessoires en kledingstukken van vele bekende merken. Voor een zo realistisch mogelijke ervaring zitten alle grote namen in de game, inclusief Browning, Winchester, Bushnell, Kryptek, Verney-Carron en meer.

Hunting Simulator 2 is nu verkrijgbaar voor PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One, pc, Stadia en Nintendo Switch™.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x