Home Gaming GeForce Gamers zijn Game Ready voor ‘ICARUS’ met NVIDIA DLSS

GeForce Gamers zijn Game Ready voor ‘ICARUS’ met NVIDIA DLSS

by Sven
De nieuwste NVIDIA GeForce Game Ready Driver bevat day-0 optimalisaties voor ICARUS, de nieuwe co-op survival game van Dean Hall en RocketWerkz, en alleen GeForce RTX-gamers krijgen launch day ondersteuning voor NVIDIA DLSS en ray tracing.  
De nieuwe driver biedt ook de beste ervaring in Chorus en Halo Infinite, en er is ondersteuning voor zes nieuwe G-SYNC-compatibele gamingmonitoren, en vijf nieuwe one-click GeForce Experience Optimal Playable Settings-profielen.
ICARUS bevat NVIDIA DLSS en RTX Global Illumination 
NVIDIA heeft samengewerkt met RocketWerkz om NVIDIA DLSS en RTX Global Illumination (RTXGI) toe te voegen aan ICARUS.
 
Aangedreven door AI-renderingstechnologie en speciale Tensor Core AI-processors die exclusief te vinden zijn op GeForce RTX GPU’s, versnelt DLSS de framerates in ICARUS met behoud van de verbluffende grafische details van de game om beeldkwaliteit te bieden die vergelijkbaar is met de native resolutie.
 
ICARUS is de eerste gepubliceerde game die gebruik maakt van NVIDIA RTX Global Illumination’s nieuwe Infinite Scrolling Volumes functie, waarmee de mogelijkheden van RTXGI voor andere games worden gedemonstreerd.
 
De omgevingen van ICARUS zijn verrijkt met ray traced global illumination, bereikt via RTXGI. In ICARUS zorgt RTXGI voor realistische verlichting van de zon en de maan, die op natuurlijke wijze van oppervlak naar oppervlak weerkaatst. Als spelers bomen kappen, gebouwen neerzetten en de omgeving veranderen, wordt de belichting direct bijgewerkt om deze veranderingen te weerspiegelen, zodat een ooit donkere bosbodem, afgeschermd door de boomkruinen, nu helder verlicht is als ze omgehakt worden.
 
Om de enorme biomen van ICARUS te ondersteunen, is een nieuwe functie genaamd Infinite Scrolling Volumes ontwikkeld voor RTXGI. Terwijl spelers door de omgeving bewegen, wordt de verlichting bijgewerkt in een groot volume rond het gezichtspunt van de speler, waardoor er minder geheugen nodig is en de prestaties verbeteren. 
Meer Game Ready goodies en upgrades
De NVIDIA’s Game Ready Driver voor ICARUS voegt ook andere functies toe, waaronder:Chorus, Deep Silver’s nieuwe sci-fi actie-avontuur game die 3 december lanceert, is verbeterd met NVIDIA DLSS.De toevoeging van GeForce Experience optimale instellingen voor 5 nieuwe games, waaronder:
Farming Simulator 22
Halo Infinite
Inscryption
Ruined King: A League of Legends Story
o Crab Game Ondersteuning voor 6 nieuwe gaming-schermen die compatibel zijn met G-SYNC:
o ASUS XG27UQR
o Dell G2722HS
o Dell G3223D
o Dell G2422HS
o LG 32PG750
o MSI G273

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x