Home Gadgets Huawei introduceert Cloud opslag voor smartphone gebruikers

Huawei introduceert Cloud opslag voor smartphone gebruikers

by Mark van Truijen

Voorburg – 29 september 2017Huawei Consumer Business Group lanceert de Huawei Mobile Cloud waarmee consumenten hun gegevens en telefooninstellingen draadloos kunnen opslaan, herstellen, synchroniseren en software updates kunnen uitvoeren. Met behulp van de Cloud Drive kunnen gegevens tussen mobiele toestellen van Huawei eenvoudig overgebracht worden. Ook kun je op de Cloud Drive bestanden eenvoudig opslaan en toegang krijgen tot al je bestanden. Gebruikers die zich aanmelden voor de Huawei Mobile Cloud krijgen 5 GB aan gratis cloud-opslag. Naast de uitrol van de Huawei Mobile Cloud, opent Huawei ook haar eerste Customer Service Center in Nederland.

Vanaf september zijn de Huawei Mobile Cloud-updates geleidelijk op de Huawei P10, P10 Plus, P10 lite uitgevoerd. In november zal de update voor de Nova 2 worden uitgerold en andere modellen zullen te zijner tijd volgen. Op de nieuwe Cloud kunnen automatisch reservekopieën worden gemaakt van foto’s en video’s die zijn gemaakt met de camera, screenshots en schermopnamen. Gebruikers kunnen vervolgens weer eenvoudig de bestanden openen via hun browser (cloud.huawei.com) of vanuit de Gallery App.

Met behulp van een Huawei ID, kunnen gegevens ook automatisch gesynchroniseerd worden tussen alle mobiele telefoons van Huawei, zodat u snel en gemakkelijk toegang hebt tot Contacten, Agenda, Wi-Fi en Notities. Deze gegevens worden beheerd in de Cloud Web Portal. Gedurende de uitrol biedt Huawei Mobile Cloud 5GB gratis cloud-opslag aan en vanaf 2018 bestaat de mogelijkheid om de opslagmogelijkheden te vergroten.

Alle data wordt exclusief opgeslagen in de EU op Europese servers, in overeenstemming met EU-wetgeving inzake gegevensbescherming en privacy. Alle diensten zijn zo ontworpen om de privacy en veiligheid van de gebruiker te garanderen. De Huawei Mobile Cloud Services zijn gecertificeerd door CSA Star (ISO/IEC 27001).

Walter Ji, Directeur West-Europa Huawei Consumer Business Group: “De lancering van de Huawei Mobile Cloud bevestigt opnieuw onze inzet als bedrijf om een betere mobiele ervaring voor onze gebruikers te creëren. Tegelijkertijd garanderen wij dat gegevens gemakkelijk opgeslagen en hersteld kunnen worden, en beschermd zijn. Alle bestanden en foto’s blijven binnen de EU servers en we hebben juridische, veiligheids- en privacy experts in de EU die ervoor zorgen dat onze systemen voldoen aan de lokale eisen.”

Volledige ondersteuning voor Huawei Mobile Cloud-functie is aanvankelijk beschikbaar in Duitsland, Italië, Frankrijk, Spanje, Groot-Brittannië, Nederland, Finland en Polen. Andere landen volgen. Updates voor de Huawei P10 en P10 Plus zijn gestart op 27 september, gevolgd door de P10 Lite op 28 september en de Nova 2 op 30 september. Wanneer de Huawei Carrier producten geüpgraded worden varieert.

Huawei Customer Service Center in Nederland

Naast de uitrol van de Huawei Mobile Cloud in Nederland, opent Huawei ook haar eerste Customer Service Center in Nederland. Wereldwijd zijn er 460 service centers actief en vanaf 29 september ook in Nederland.

Binnen Huawei staat de consument centraal, zeker wanneer het om service gaat. Om klanten nog beter te kunnen bedienen op het gebied van service opent Huawei binnenkort een Customer Service Center in Amsterdam. In het nieuw Customer Service Center kunnen klanten zowel met of zonder afspraak terecht voor aftersales service, reparaties (binnen en buiten garantie) en voor het antwoord op alle vragen betreffende software en hardware. In het Customer Service Center kun je professioneel technische ondersteuning door gespecialiseerde monteurs verwachten en kunnen de verschillende toestellen van Huawei bekeken en uitgeprobeerd worden (toestellen zullen niet op locatie verkocht worden) Het Customer Service Center is gevestigd in Amsterdam op de Ferdinand Bolstraat 130.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x