Home Gadgets Huawei en VCS Observation voorziet de Nederlandse spoorwegen van HD cameratoezicht op 30 stations

Huawei en VCS Observation voorziet de Nederlandse spoorwegen van HD cameratoezicht op 30 stations

by Mark van Truijen

Huawei, een toonaangevende wereldwijde ICT dienstverlener, en VCS Observation, een specialist in veiligheid van openbare ruimtes, werken samen om 30 stations door heel Nederland te voorzien van real-time HD videobewaking. In de komende vijf jaar levert Huawei een volledig ingerichte server, storage en camera oplossing aan VCS Observation.

Huawei en VCS Observation leveren gezamenlijk een netwerk transmissie technologie aan de spoorwegen, waardoor HD en hoge frame rate video worden gegarandeerd. Het bewakingssysteem bestaat uit meer dan 800 IP-camera’s met een centrale video management platform gebaseerd op systemen van Genetec, een leverancier van IP gebaseerde veiligheidssystemen.

De technologie ondersteunt ononderbroken dienstverlening zonder verlies van data. In het geval van verbroken verbinding tussen het platform en de camera, wordt de video automatisch opgeslagen en verstuurd naar het platform wanneer de verbinding is hersteld. Dit zorgt voor een volledige videobewaking, zelfs in tijden van slechte verbinding. 

Het toegenomen treinverkeer in Nederland heeft geleidt tot hogere veiligheidseisen en legt de druk op stations om geavanceerde technologie bij te houden. De Nederlandse spoorwegen zocht een oplossing die hen voorziet van HD videobewaking en IP-functionaliteit.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x