Home MoviesDVD/Blu-Ray Horror, drama, thriller, actie en komedie: geen verveling in oktober!

Horror, drama, thriller, actie en komedie: geen verveling in oktober!

by Mark van Truijen
Universal_oktober2016_1.jpg

Deutschland ´83 – Seizoen 1 – 19 oktober – DVD
Beleef de spanning in het gespleten Duitsland van de jaren ’80 met dit spannende oorlogsdrama. De serie vertelt het verhaal van de 24-jarige Oost-Duitse Martin Rauch, gespeeld door Jonas Nay. De Stasi stuurt in 1983 Martin Rauch als undercoverspion naar West-Berlijn. Hij moet als assistent van een West-Duitse ambtenaar informatie inwinnen over de militaire plannen van de NAVO. Onttrokken aan de wereld zoals hij hem kende, komt hij terecht in het epicentrum van de wapenwedloop in de Koude Oorlog. De serie is goed ontvangen en op het Festival de Télévision de Monte-Carlo ontving Nay voor zijn rol zelfs een nominatie voor Beste Acteur.

Bates Motel – Seizoen 4 – 26 oktober – DVD en Blu-ray
Terwijl Norman (Freddie Highmore) steeds verder ontspoort, voelt Norma (Vera Farmiga) zich nog meer verplicht om haar zoon te helpen. Norma wordt steeds banger voor haar zoon en doet er alles aan om voor hem de professionele hulp te vinden die hij nodig heeft. Hun blinde vertrouwen in elkaar komt onder druk te staan wanneer Norman de grip op de realiteit dreigt te verliezen. Sheriff Romero (Nestor Carbonell) komt weer terug in hun leven, maar hoe ver durft hij te gaan om Norma te beschermen?

Chicago Fire – Seizoen 4 – 26 oktober – DVD en Blu-ray
De emoties lopen hoog op in het zinderende vierde seizoen van dit drama over de levens van de heldhaftige brandweerlieden, het reddingsteam en de paramedici van Chicago Firehouse 51. Wanneer Lt. Matt Casey (Jesse Spencer) te maken krijgt met de nasleep van zijn undercoverwerk en Lt. Kelly Severide (Taylor Kinney) moeite heeft met zijn demotie, dreigen persoonlijke problemen de overhand te krijgen. Dit terwijl zij dagelijks beslissingen moeten maken over leven en dood.

Chicago P.D. – Seizoen 3 – 26 oktober – DVD
Wanneer het team van Hank Voight (Jason Beghe) op het punt staat om een grote crimineel in te rekenen, wordt een van zijn rechercheurs afgetuigd en ontvoerd. In een race tegen de klok neemt Voight de lastige beslissing om iemand aan te nemen uit hoge nood. Ervaar het meest provocerende en koelbloedige seizoen van deze spannende serie tot nu toe!

Universal_oktober2016_2.jpg

Monster High: Welcome To Monster High – 12 oktober – DVD
Draculaura, de dochter van Dracula, droomde samen met haar beste ghoulvrienden van een school waar iedereen welkom was en werd geaccepteerd. Vastbesloten om hun droom werkelijkheid te maken, reizen de vriendinnen de hele wereld rond op zoek naar studenten met dezelfde visie. Maar zelfs als ze een waanzinnige plek vinden, is er drama: een boze zombie zoekt ruzie in plaats van vriendschap. Iedere student is bang dat hun geheim wordt onthuld. Nu moeten de ghouls hun best doen om hun school te redden zodat alle monsters een plek hebben waar zij thuis horen en worden gewaardeerd voor wie zij zijn! Met de stemmen van Debi Derryberry, Salli Saffioti, Cassandra Morris, Larissa Gallagher belooft dit een leuke en spannende film te worden.

The Darkness – 26 oktober – DVD
De producers van The Purge en Insidious hebben opnieuw een geweldige bovennatuurlijke thriller afgeleverd. Na de kampeervakantie van een familie neemt de jongste zoon (David Mazouz) vijf mysterieuze stenen mee vanuit de Grand Canyon. Peter (Kevin Bacon, The Following) en Bronny (Radha Mitchell, Silent Hill) merken vervolgens dat er thuis ineens heel rare dingen gebeuren. De duistere krachten die in de stenen zitten komen naar buiten en de familie moet vechten voor hun leven tegen demonen die sterker worden van hun angsten.

Popstar: Never Stop Never Stopping – 26 oktober – DVD
Na een twee jaar durende uitverkochte wereldtournee is Conner4Real (Andy Samberg) de meest succesvolle artiest. Maar het tweede album van Connor is geflopt en zijn populariteit bevindt zich in een neerwaartse spiraal. Zowel zijn fans, hielenlikkers als rivalen vragen zich hardop af wat ze moeten doen nu Conner4Real niet meer de grootste ster is. In deze hilarische komedie van de digitale supersterren van The Lonely Island (Amerikaans trio, bekend van hun muzikale parodieën) en producer Judd Apatow (Trainwreck, Bridesmaids en Knocked Up) komen ook de grootste namen uit de muziek- en komediewereld voorbij, waaronder Seal, Usher, Ringo Starr, Adam Levine, Mariah Carey en vele anderen.

Andere releases in oktober:

  • Dora: Nightlife Adventure – 19 oktober – DVD
  • TMNT: Out of Shadows – 26 oktober – DVD en Blu-ray

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x