Home Gaming Horizon Chase 2 lanceert nieuwe update “Viva la Fiesta”

Horizon Chase 2 lanceert nieuwe update “Viva la Fiesta”

by Jos Vis

De Braziliaanse ontwikkelaar AQUIRIS is verheugd een nieuwe Horizon Chase 2-update aan te kondigen. De update “Viva La Fiesta” bevat 3 nieuwe kleuren die zijn geïnspireerd op de Latijnse cultuur en een nieuwe lokale multiplayer-modus die beschikbaar is voor Mac en Apple TV. Er zijn ook algemene prestatieverbeteringen aangebracht waar alle apparaten van kunnen profiteren.

Nu kunnen bezitters van een Apple TV en Mac genieten van lokale multiplayer-gameplay met maximaal 4 spelers op gesplitst scherm met vrienden:

  • Het nieuwe spel in de lokale multiplayermodus moedigt samenwerking en competitie aan, waarbij nieuwe spelers een beetje hulp krijgen om het spel te voltooien, maar de uiteindelijke winnaar wordt versterkt. Je kunt elkaar helpen door andere spelers blauwe munten te laten verzamelen terwijl je streeft naar de eerste plaats om de Super Trophy veilig te stellen.
  • Deze klassieke gameplay-stijl doet denken aan Horizon Chase Turbo en andere arcade-racegames die in de jaren ’80 en ’90 een generatie bepaalden.

Het is belangrijk op te merken dat deze functie alleen beschikbaar is op Mac- en Apple TV-apparaten.

De 3 nieuwe verven: Salsa Red, Jalapeño Dream en La Vihuela zullen beschikbaar zijn op de beloningen van de Playground. Spelers moeten online racen en worden beloond met tickets om ze te kunnen claimen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x