Home Movies Hoogvliet, Deen, Poiesz en Agrimarkt lanceren spaaractie rond Jurassic World: Fallen Kingdom

Hoogvliet, Deen, Poiesz en Agrimarkt lanceren spaaractie rond Jurassic World: Fallen Kingdom

by Mark van Truijen
Na de succesvolle Verschrikkelijke Ikke spaaractie in 2017 lanceren de vier retailers een nieuwe samenwerking rondom de nieuwe kaskraker JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM (vanaf 6 juni te zien in de bioscoop). De Jurassic World spaaractie duurt van 27 mei tot en met 3 juli. De exacte looptijd verschilt per keten.

De spannendste spaaractie van het jaar!
Klanten van Hoogvliet, Deen, Poiesz en Agrimarkt ontvangen bij besteding van € 10,00 aan boodschappen een Jurassic World zakje. In elk zakje zitten 2 stickards of 1 stickard en een dino tattoo. De stickard is een combinatie van een sticker én een verzamelkaart. Iedere week zijn er speciale aanbiedingen in de supermarkten waarbij de klant extra Jurassic World zakjes ontvangt.
In totaal zijn er 64 verschillende stickards die bewaard worden in een speciaal verzamelalbum dat te koop is voor € 2,49 en vol staat met dinoweetjes en spelletjes. Alle dino’s op de stickards en in het album komen voor in JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM.

Dino handpoppen
In ieder zakje vindt de klant ook een spaarzegel. Met een volle spaarkaart (8 spaarzegels) en een kleine bijbetaling van € 2,49 kan men één van de zes supergave Jurassic World handdino ’s aanschaffen.

Augmented reality
Van de 64 kaarten zijn er 14 speciale AR (Augmented Reality) kaarten. Met de WOW 4D+ app kunnen deze speciale kaarten gescand worden, waarna de dino op het telefoonscherm tot leven komt. Elke dino heeft zijn eigen unieke brul, trucjes en interessante weetjes. De WOW 4D+ app is gratis te downloaden in de appstore.

Ruilmiddagen
Om dubbele stickards te ruilen om de verzameling compleet te krijgen worden er in de supermarkten ruilmiddagen georganiseerd. Ga voor meer informatie naar de website van één van de vier supermarkten.

In het 3D actie-spektakel JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM keren favoriete personages terug en worden er nieuwe soorten dinosaurussen geïntroduceerd die angstaanjagender zijn dan ooit tevoren. Welkom in JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM!

Drie jaar geleden werd het themapark en luxeresort Jurassic World verwoest door losgebarsten dinosaurussen. Isla Nublar is nu een onbewoond eiland geworden waar de overgebleven dinosaurussen in de jungle aan hun lot overgelaten zijn.

Wanneer de slapende vulkaan op het eiland weer actief wordt, dreigen de dinosaurussen opnieuw uit te sterven. Claire (Bryce Dallas Howard) zet alles op alles om dit te voorkomen. Ze weet Owen (Chris Pratt) over te halen om samen met haar en een team van specialisten terug te gaan naar Isla Nublar om te proberen de dinosaurussen te redden. Owen is vastbesloten om de vermiste raptor Blue, die hij van jongs af aan heeft getraind, te vinden.

Als ze op het eiland arriveren blijkt de vulkaan die op uitbarsten staat niet hun grootste probleem te zijn.

In dit nieuwe deel van één van de meest populaire en succesvolle filmreeksen ooit zullen Jeff Goldblum en BD Wong weer te zien zijn als Ian Malcolm en Dr. Henry Wu. De cast bestaat verder uit James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones en Rafe Spall.

De regie is in handen van J.A. Bayona (The Impossible), en het scenario is geschreven door Colin Trevorrow en Derek Connolly, de regisseur en co-scenarist van Jurassic World. Steven Spielberg en Colin Trevorrow treden op als uitvoerend producenten namens Universal Pictures en Amblin Entertainment. Productie is in handen van Frank Marshall, Pat Crowley en Belén Atienza.

JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM draait vanaf 6 juni in de bioscoop, in 3D, IMAX, Dolby Atmos, Dolby Cinema en 4DX.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x