That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Connectiviteit, Featured, Gadgets

Homey werkt nu direct met Google Assistant

Vanaf vandaag kunnen Google Assistant-gebruikers Homey rechtstreeks verbinden met hun Google Home-apparaat. Dit maakt directe spraakopdrachten mogelijk, zoals “Hey Google, zet mijn tv aan”.

Door Homey te verbinden met Google Home kunnen gebruikers Google Home gebruiken om 50.000 apparaten van meer dan 1.000 merken te bedienen via Wi-Fi, Bluetooth, Zigbee, Z-Wave, 433 MHz en Infrarood – allemaal via Homey. Dit breidt uit op apparaten die rechtstreeks verbinding maken met Google Home. Dit kunnen alleen Wi-Fi apparaten zijn die een permanente cloud-verbinding vereisen.

De integratie van Google Assistant is gratis beschikbaar voor alle Homey-gebruikers in alle talen die door Google worden ondersteund.

Gebruikers kunnen aan de slag door hun Athom-account te koppelen aan Google in de Google Home app. Apparaten die met Homey zijn verbonden, worden dan beschikbaar voor spraakopdrachten.

De synchronisatie van live-huisgegevens naar Google, zoals de status van apparaten en sensormetingen, kan handmatig worden ingeschakeld in de Homey app. Dit was een vereiste van Athom om gebruikers de vrijheid te geven om te kiezen of ze hun privégegevens willen delen met Google.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE