Home Gadgets Homey introduceert Family Sharing, User Roles

Homey introduceert Family Sharing, User Roles

by Jos Vis

Homey verbindt al je apparaten thuis, dus het is niet meer dan normaal dat elk gezinslid toegang heeft tot Homey om de apparaten van jouw huis te bedienen.

Vandaag zijn we erg verheugd om Family Sharing vrij te geven, een gratis update voor alle Homey-gebruikers, is nu beschikbaar.

Met Family Sharing kunnen Homey-gebruikers familieleden uitnodigen voor Homey en beheren wat ze kunnen doen. Er is een speciaal gastaccount beschikbaar voor vrienden, huishoudelijke hulp en tijdelijke gasten.

Nadat een nieuwe gebruiker is uitgenodigd, worden ze verwelkomd met een prachtige ervaring, waarbij het gemakkelijk is om een account te maken als ze er nog geen hebben.

Homey-eigenaren kunnen nu een rol toewijzen aan gebruikers, wat hun mogelijkheden beperkt. Een gebruiker kan EigenaarManagerGebruiker of Gast zijn. Voor meer informatie over de nieuwe rollen, bezoek onze Knowledge Base »

Het is nu ook mogelijk om de eigenaar van een Homey te veranderen.

Gast-gebruikers kunnen zelfs tijdelijk worden ingeschakeld en uitgeschakeld met een Flow. Dit is vooral handig voor huishoudelijke hulpjes en Airbnb-gasten.

Wi-Fi Setup

Het is nu gemakkelijker dan voorheen om Homey in te stellen, omdat Wi-Fi Setup nu beschikbaar is in de Homey app.

Vernieuwde Chat

De in-app chat is volledig opnieuw ontworpen om sneller en eleganter te zijn. We nodigen alle Homey-gebruikers uit om het uit te proberen, bijvoorbeeld door “Zet alle lichten boven aan” in te typen.

Alle genoemde functionaliteit is beschikbaar voor Homey-gebruikers die Homey v2.1.1 of hoger gebruiken, en de Homey app v2.2.0 of hoger op hun mobiel geïnstalleerd hebben.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x