That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Featured, Gaming, PS4, Virtual Reality

Home Sweet Home nu beschikbaar

Video game publisher en ontwikkelaar Mastiff kondigt met trots de release aan van Home Sweet Home. Deze ijzingwekkende first-person horrorgame, gebaseerd op Thaise mythologie is nu beschikbaar voor PlayStation®4 en PlayStation VR.

Home Sweet Home is de eerste in een serie van angstaanjagende first-person stealth horrorgames, die spelers in een duister en verdraaid doolhof gooit waar een miasma van angst de lucht vult, angst door scheuren in het plafond druipt en naar beneden sijpelt door gebroken vloerplanken en waar je met elke stap angstiger wordt. 

Na een lange met rouw gevulde nacht over de recente verdwijning van zijn vrouw wordt Tim wakker in een vreemd vervallen gebouw in plaats van zijn eigen huis. In zijn verwarring moet hij dodelijke geesten ontwijken, verbijsterende puzzels oplossen en sinistere geheimen onthullen terwijl hij zoekt naar zijn vrouw- en een uitweg. 

Een duister geheim werpt een schaduw over deze plek… het is zonder twijfel niet meer het vrolijke thuis dat het ooit was. 

Belangrijke Features


·         Aangrijpende Thaise Horror – Een duister verhaal geïnspireerd door Thaise leer, mythes en geloof dat spelers klamme handen geeft en hun hart van angst harder laat kloppen. 


·         Verscherp je verstand, niet je zwaard – Zonder wapens om je te verdedigen tegen de geesten moeten spelers ten alle tijden scherp blijven om te overleven. 


·         Zoek en ontdek – Kijk in alle hoeken en gaten van het doolhof en ontrafel de mysteries, moeilijkheden en tragedies van de veroordeelden. 


·         Sta oog in oog met je angsten – Ervaar een nieuwe niveau van First-person angst met PS VR ondersteuning. 

Home Sweet Home is nu beschikbaar voor PlayStation 4 inclusief PlayStation VR en komt met een boel nieuwe features zoals verbeterde AI, nieuwe geluidseffecten, performance-verbeteringen en veel meer. 

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE