Home Gadgets HoloLens zal 5.5 uur meegaan en koppelen is mogelijk

HoloLens zal 5.5 uur meegaan en koppelen is mogelijk

by Mark van Truijen

Microsoft heeft ontwikkelaars toegang gegeven tot de HoloLens, de nieuwe headset van het bedrijf. Waar je al met diverse tools kan gaan bouwen blijven de echte details een beetje onbekend, zoals prijs, beschikbaarheid, en de batterij. Bruce Harris een Microsoft Technical Evangelist, heeft via The Verge wat details naar buiten gebracht.

In een video vanaf een event in Tel Aviv, claimt Harris dat de Hololens op vol vermogen 2.5 uur mee gaat, en bij gemiddeld gebruik 5.5 uur. Aangezien het apparaat draadloos is dient de batterij dus voor de Wi-Fi en het ondersteunen van Bluetooth.

HoloLens’ field of view may improve in the future

Een kwestie om het gezichtsveld van de HoloLens legt Harris uit dat het gelijk staat aan het kijken naar een 15 inch scherm. En als Microsoft doorgaat met het verbeteren van de ontwikkeling van de Hololens zal de prijs en batterij duur enkel verbeteren, en dit zal ook resulteren in een breder kijk-veld.

fieldofview.0

Harris onthulde ook de mogelijkheid om meerdere HoloLens apparaten aan elkaar te koppelen. De Development kit van HoloLens komt beschikbaar in de komende maanden voor $3,000.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x