Home Movies Hoe Tem je een Draak 3 – beste openingsweekend van de franchise

Hoe Tem je een Draak 3 – beste openingsweekend van de franchise

by Pim, Sel

Met een opbrengst van ruim € 560.000 en meer dan 60.000 bezoekers heeft HOE TEM JE EEN DRAAK 3 het beste openingsweekend van de franchise behaald en verslaat de film het origineel uit 2010. 

HOE TEM JE EEN DRAAK 3 is nu te zien in 136 bioscopen, in de originele en Nederlands gesproken versie, 2D en 3D. 

DreamWorks Animation presenteert het langverwachte nieuwe deel van één van de meest populaire animatiefilmseries ooit: HOE TEM JE EEN DRAAK 3

Wat begon met de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een jonge Viking en een echte Helleveeg-draak is nu uitgegroeid tot een trilogie over de avonturen van Hikkie en Tandloos. In dit nieuwe hoofdstuk ontdekken ze eindelijk waar ze voor bestemd zijn: Hikkie wordt het hoofd van het dorp Berk met Astrid aan zijn zijde, en Tandloos wordt de leider van de draken. Dan worden ze geconfronteerd met een levensbedreigend gevaar en valt Tandloos voor een Hemelfeeks-draak. De vriendschap tussen Hikkie en Tandloos wordt hierdoor meer dan ooit op de proef gesteld.

Regisseur Dean DeBlois en de hele Amerikaanse sterrencast doen allemaal weer mee aan How to Train Your Dragon 3. Productie is in handen van Brad Lewis (RatatouilleANTZ) en Bonnie Arnold, de vaste producente van de How to Train Your Dragon-films (en daarnaast ook ToyStory en Tarzan).

In de Nederlandse versie met de stemmen van o.a. Patrick Martens (Hikkie), Terence Schreurs (Astrid), Thekla Reuten (Valka Heilbot), Géza Weisz (Eret), Erik van der Hoff (Hork) en Daniël Boissevain (Grimmel).

HOE TEM JE EEN DRAAK 3 / HOW TO TRAIN YOUR DRAGON 3 draait nu in de bioscoop, in 2D en 3D.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: