Home MoviesDVD/Blu-Ray Keiharde actie en het Wilde Westen met DVD en Blu-ray releases van The Searchers

Keiharde actie en het Wilde Westen met DVD en Blu-ray releases van The Searchers

by Pim, Sel

Vanaf 19 februari is het nagels bijten met de spannende actie-thriller van Peter Berg, Mile 22 met Mark Wahlberg als special agent James Silva. Gevolgd door de indrukwekkende western van regisseur Jacques Audiard, The Sisters Brothers, met hoofdrollen voor John C. Reilly, Joaquin Phoenix en Jake Gyllenhaal op 26 februari. Laat de sneeuw dus maar komen, want met een bak popcorn en deze films op DVD en Blu-ray heb jij geen smoesjes meer nodig om binnen te blijven.

MILE 22 – 19 februari op DVD en Blu-ray

James Silva (Mark Wahlberg) is een special agent binnen een elite-eenheid die wereldwijd onzichtbaar opereert. Wanneer Silva de opdracht krijgt om samen met zijn team een informant naar de luchthaven, 22 mijl verderop, te smokkelen beseft hij dat de ontsnappingsroute dwars door het centrum van de corrupte politiestaat loopt. Het vliegtuig heeft slechts 1 minuut om de informant op te pikken. Staan ze er niet, dan is het hele team overgeleverd aan de vijand.

Lengte: 100 minuten
Consumentenadviesprijs DVD: € 16,99 / Blu-ray: € 17,99

THE SISTERS BROTHERS – 26 februari op DVD en Blu-ray

1850, het Wilde Westen is volledig in de ban van goudkoorts. De beruchte huurmoordenaars en broers Eli (John C. Reilly) en Charlie Sisters (Joaquin Phoenix) krijgen de opdracht om Hermann Kermit Warm (Riz Ahmed) op te sporen. Daarbij krijgen ze de hulp van de sluwe Morris (Jake Gyllenhaal). Warm laat zich echter maar moeilijk vangen en wat begon als een routineopdracht, wordt al gauw een erbarmelijke en gevaarlijke tocht naar de andere kant van het land. Maar is Morris eigenlijk wel te vertrouwen en wat is Warm’s geheim dat hem zo waardevol maakt? Meer en meer begint Eli zich af te vragen waar hij in hemelsnaam aan begonnen is.

The Sisters Brothers is gebaseerd op het zwart-komische boek van Patrick DeWitt. De film is de eerste Hollywoodproductie voor Palme d’Or-winnaar Jacques Audiard (Un Prophète, De Rouille et d’Os) met in de hoofdrollen Joaquin Phoenix (Walk the Line, Her, Gladiator), Jake Gyllenhaal (Nightcrawler, Donnie Darko, Brokeback Mountain) en John C. Reilly (The Lobster, We Need to Talk About Kevin, Kong: Skull Island).

Lengte: 121 minuten
Consumentenadviesprijs DVD: € 16,99 / Blu-ray: € 17,99

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: