Home Gaming HITMAN – The Complete First Season is nu verkrijgbaar op disc!

HITMAN – The Complete First Season is nu verkrijgbaar op disc!

by Mark van Truijen

HITMAN – The Complete First Season is nu verkrijgbaar op disc in een SteelBook editie. De release bevat alle locaties en episodes van Season One: de Proloog, Frankrijk, Italië, Marokko, Thailand, Verenigde Staten en Japan. In aanvulling hierop zijn alleEscalation Contracts, Challenges, Opportunities en de door de community gemaakte Contracts bijgevoegd, evenals de mogelijkheid om alle aankomende Elusive Targets om te brengen.

“Deze release markeert het hoogtepunt van een bijzondere reis: alles wat we hebben geleerd, verbeterd en hebben geüpdatet tijdens het afgelopen seizoen vind je terug op deze disc release,” aldus Christian Elverdam, Creative Director bij Io-Interactive. “Onze visie was het creëren van een World of Assassination en deze vervolgens verbeteren met behulp van de input van onze spelers. Iedereen die deze game graag op disc wilde hebben krijgt nu een zeer hoogwaardig afgewerkte, wereldwijd bejubelde titel die meer dan 100 uur aan gameplay huisvest, en met nog veel meer live content in aantocht. Er is geen reden meer om te wachten.”

Word de Master Assassin in deze intense spionagethriller. In deze creatieve stealth-action game voer je als Agent 47 dodelijke contracten uit op machtige, beruchte doelwitten op exotische locaties over de hele wereld. De gameplay focust zich op het uitschakelen van doelen in enorme, complexe sandbox levels met complete vrijheid van aanpak. Waar je gaat en staat, wanneer je toeslaat én wie je op wat voor manier ombrengt… het is helemaal aan jou.

HITMAN The Complete First Season is nu verkrijgbaar voor Windows PC, het PlayStation®4 computer entertainment systeem en Xbox One, het all-in-one games en entertainment systeem van Microsoft.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x