Home Gaming Hitman : SEASON PREMIERE-TRAILER, Met de locaties Parijs, Sapienza en Marrakesh

Hitman : SEASON PREMIERE-TRAILER, Met de locaties Parijs, Sapienza en Marrakesh

by Mark van Truijen

Io-Interactive brengt vandaag de ‘Season Premiere’-trailer uit voor het binnenkort verwachte HITMAN-spel. De trailer, die op 11 maart wordt uitgebracht, brengt een ode aan Agent 47, die terug is van weggeweest. Beleef de hoogtijdagen van zijn loopbaan in een nieuw, levend en steeds groter episodisch spel waarin spelers elke week nieuwe contracten en uitdagingen doorlopen en tot het einde van het seizoen elke maand grote contentdrops krijgen.

Onder begeleiding van de track “Men Today” van HEALTH toont de trailer de locaties van Prologue en Parijs uit de eerste episode, de Italiaanse kuststad Sapienza (verwacht in april) en een eerste glimp van diverse gebieden uit de keizerlijke Marokkaanse stad Marrakesh (verwacht in mei). HITMAN zal tijdens de in totaal zeven episodes die in 2016 worden uitgebracht groeien, verdiepen en evolueren.

HITMAN™ wordt op 11 maart uitgebracht voor het PlayStation®4 computerentertainmentsysteem, de Xbox One, het alles-in-één game and entertainment systeem van Microsoft en Windows PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x