Home Gaming HITMAN: nieuwe legacy opening cinematic + open beta voor de playstation plus leden op 4 maart

HITMAN: nieuwe legacy opening cinematic + open beta voor de playstation plus leden op 4 maart

by Mark van Truijen

Io-Interactive brengt vandaag een nieuwe trailer uit: de ‘Legacy Opening Cinematic’ overbrugt een gat van twintig jaar in het nieuwe HITMAN-spel, tussen het einde van de Prologue en de Sanguine Fashion Show in Parijs.

Na een succesvolle bèta op de PS4 nodigt Io-Interactive nu tevens alle PlayStation Plus-leden uit om de HITMAN-bèta te proberen op 4 maart.

“Onze initiële bèta was een extreem bruikbaar moment voor ons nieuwe HITMAN-spel, omdat het ons veel inzicht heeft gegeven in het functioneren van de server-spelmechanismen onder druk. Veel van die drukpunten worden momenteel versterkt voor release”, aldus Hannes Seifert, Studio Head bij Io-Interactive. “Nu heeft Sony ons de kans gegeven om alles nog groter aan te pakken en een paar zaken te valideren die we in eerste instantie tegenkwamen. Daarom nodigen we iedereen uit die PlayStation Plus-lid is om dezelfde bèta te proberen. Je hoeft het spel dan niet te pre-orderen. Op deze manier kunnen we echt een stresstest voor onze serverconfiguratie organiseren. Dat is voor ons een cruciaal onderdeel, dat helemaal in orde moet zijn.

De bèta, alias “The Prologue”, vindt twintig jaar vóór de Paris Showstopper-missie plaats. De Prologue speelt zich af in een geheime ICA-trainingsfaciliteit en draait om een cruciaal moment in het leven van Agent 47: zijn introductie bij de ICA en zijn allereerste ontmoeting met zijn toekomstige baas Diana Burnwood. The Prologue bevat twee trainingsopdrachten in vrije vorm, die spelers kennis laten maken met de features en spelmechanismen van het binnenkort verwachte HITMAN-spel. The Prologue is ook verkrijgbaar als onderdeel van de eerste episode van HITMAN.

HITMAN wordt op 11 maart uitgebracht voor het PlayStation®4 computerentertainmentsysteem, de Xbox One, het alles-in-één game- en entertainmentsysteem van Microsoft en Windows pc.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x